Ισραήλ-Αλβανία 2-1: Νίκη πρωτιάς και ανόδου (hls)

Το Ισραήλ κέρδισε ξανά 2-1 την Αλβανία και τερμάτισε στην πρώτη θέση του Β ομίλου του Nations League, στο οποίο πλέον θα συμμετέχει στην Α' κατηγορία.

Νίκη στο φινάλε για το Ισραήλ κόντρα στην Αλβανία, της οποία επικράτησε 2-1 στο “Μπλούμφιλντ” του Τελ Αβίβ για να τερματίσει στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου για τη Β’ κατηγορία του Nations League.

Μετά από δύο σπουδαίες ευκαιρίες του Μπρόγια στο πρώτο μέρος, με τον Γκλέιζερ να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις, το Ισραήλ άνοιξε το σκορ στα 40 δευτερόλεπτα του δεύτερου ημιχρόνου με τον Βάισμαν να αξιοποιεί την σέντρα του Κανικόφσκι.

Οι Αλβανοί έψαξαν την ισοφάριση, είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ραμαντάνι στο 78′ και τον Γκλέιζερ να κάνει μία ακόμα σπουδαία επέμβαση, με τον Ουζούνι στο 88′ να πετυχαίνει φανταστικό γκολ στην κίνηση για το 1-1.

Στο 92′ όμως οι Ισραηλινοί πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ όταν από λάθος διώξιμο του Μιχάι η μπάλα στρώθηκε στον Μπαρίμπο που από κοντά νίκησε τον Στρακόσια για το 2-1.

Με τη νίκη αυτή το Ισραήλ τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου και στη νέα διοργάνωση θα βρίσκεται στην Α’ κατηγορία, ενώ η Αλβανία με μία νίκη στα 9 τελευταία ματς υποδέχεται την Τρίτη την Ισλανδία για να την κερδίσει και να τερματίσει δεύτερη αν τα καταφέρει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.