Τσεχία-Πορτογαλία 0-4: Κέρδισε άνετα και πέρασε πρώτη (hls)

Οι Ίβηρες πέρασαν εύκολα από τη «Φορτούνα Αρένα» και σε συνδυασμό με την «γκέλα» της Ισπανίας ανέβηκαν στην κορυφή του 2ου ομίλου της League A μετά την 5η αγωνιστική.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της Πορτογαλίας στο άνετο 4-0 στην έδρα της Τσεχίας ήταν τα δύο της μπακ! MVP ο δεξιός ακραίος αμυντικός της, Νταλότ, που ήταν εκείνος που σημείωσε το 1-0 στο 33′, ενώ σκόραρε και με ένα τρομερό μακρινό σουτ στο 52′! Παράλληλα από την απέναντι πλευρά ο Ρούι δημιούργησε το δεύτερο με μια φανταστική σέντρα, η οποία ήταν… μισό γκολ για τον Μπρούνο Φερνάντες. Το τελικό σκορ γράφτηκε στο 82′ με το τέρμα του Ντιόγκο Ζότα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία στο 45+6′ να μειώσουν εκείνη την στιγμή σε 2-1, αλλά ο Σικ αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε! Μια παράβαση που έκανε ο Κριστιάνο και δόθηκε με την χρήση του VAR.

Αξιοσημείωτο του ματς ήταν ο τραυματισμός του αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 13′, όταν σε σύγκρουση του στον αέρα με τον Βατσλίκ μάτωσε και χρειάστηκε την φροντίδα του ιατρικού τιμ προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία, συνεχίζοντας πάντως κανονικά στο παιχνίδι.

Τέλος, η πρωτιά του ομίλου και η πρόκριση στα Playoffs θα κριθεί την τελευταία στροφή στην Πορτογαλία την Τρίτη (27/9), όπου το σύνολο του Φερνάντο Σάντος θα υποδεχτεί την Ισπανία. Από την άλλη η Τσεχία θα προσπαθήσει να αποφύγει την τελευταία θέση, θέλοντας μόνο νίκη μέσα στην Ελβετία.

ΤΣΕΧΙΑ (Σιλχάβι): Βατσλίκ, Ζίμα, Μπράμπετς (22′ Κούντελα), Γέμελκα, Τσουφάλ. Σούτσεκ (78′ Κούχτεκ), Κραλ, Ζελένι (63′ Βικανόβα), Χλότζεκ (63′ ΤΣέρνι), Μπαράκ (63′ Σέβτσικ), Σικ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Σάντος): Ντιόγκο Κόστα, Ρούι, Ντανίλο (83′ Ζοάο Μάριο), Ρούμπεν Ντίας, Νταλότ, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ρούμπεν Νέβες, Γουίλιαμ Καρβάλιο (77′ Παλίνια), Μπερνάρντο Σίλβα (67′ Όρτα), Λεάο (67′ Ντιόγκο Ζότα), Μπρούνο Φερνάντες (77′ Νούνιες), Κριστιάνο

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η βαθμολογία του ομίλου:

Πορτογαλία10
Ισπανία8
Ελβετία6
Τσεχία4

Επόμενη αγωνιστική (27/9):

Πορτογαλία-Ισπανία

Ελβετία-Τσεχία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.