Ελλάδα: Πανέτοιμοι οι διεθνείς για την πέμπτη νίκη

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Κύπρο εκτός έδρας, για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Nations League και θέλει μόνο τη νίκη (21:45).

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στον όμιλο και παράλληλα να συγκεντρώσει βαθμούς, για να αναρριχηθεί ψηλότερα στο ranking της FIFA. Μια υψηλότερη θέση στη σχετική λίστα θα φέρει καλύτερη κλήρωση στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2024. Ήδη, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετράει τέσσερις νίκες, σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει σε ένα 4-2-3-1 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Βλαχοδήμος θα καθίσει στην εστία της Εθνικής, με τους Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο στο κέντρο της άμυνας. Οι Τσιμίκας και Μπάλντοκ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιώπη και Κουρμπέλη να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Στη μεσοεπιθετική γραμμή αναμένεται να ξεκινήσουν οι Μασούρας, Πέλκας και Μπακασέτας. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Δουβίκας.

Από την άλλη πλευρά, ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Κύπρου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Παναγή, Κορρέα, Γκόγκιτς, Κατελάρης, Ιωάννου, Καστάνος, Κυριάκου, Αρτμάτας, Λοΐζου, Παπούλης και Σωτηρίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία), με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντμίτρι Ζιουκ και Όλεγκ Μασλιάνκο. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Λευκορώσος, Ντζμίτρι Ντζμιτριέου.

Το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής:

Βόρεια Ιρλανδία-Κόσοβο (19:00)
Κύπρος-Ελλάδα (21:45)

Η βαθμολογία:

  1. Ελλάδα 12
  2. Κόσοβο 6
  3. Βόρεια Ιρλανδία 2
  4. Κύπρος 2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.