League B – 3ος όμιλος : «Κλείδωσε» η κορυφή, αγωνία στην ουρά! (hls)

Η Βοσνία εξασφάλισε την πρώτη θέση στον 3ο όμιλοστην πρώτη κατηγορία, με την νίκη επί των Μαυροβούνιων. Φινλανδία και Ρουμανία έμειναν ισόπαλες (1-1) και με την αγωνία της παραμονής στην λίγκα!

Βοσνία – Μαυροβούνιο 1-0

Σε αυτό το Βαλκανικό ντέρμπι, στην καρδιά της πρώην Γιουγκοσλαβίας, οι Βόσνιοι ήταν σε γενικές γραμμές ανώτεροι και στηριζόμενοι στην ποιότητά τους αλλά και τις εμπειρίες τους κατάφεραν να βρούνε το χρήσιμο για τη διαχείριση του ματς γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από τον Ντεμίροβιτς της Άουγκσμπουργκ!

Tα στιγμιότυπα του αγώνα


Το Μαυροβούνιο έδειξε διάθεση για πίεση και ρίσκο, συνάμα, μετά τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, δίχως όμως αποτέλεσμα. Έτσι έμεινε το 1-0 που ανέδειξε

Φινλανδία – Ρουμανία 1-1

Πιο δυνατά μπήκε στο ματς η Φινλανδία και βρήκε το γρήγορο γκολ με – ποιόν άλλον; – τον Πούκι στο 12ο λεπτό. To πρώτο «βιολί» της Σκανδιναβικής ομάδας βρήκε στόχο με ένα ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Στα πρώτα 25 λεπτά οι γηπεδούχοι έδειξαν να ελέγχουν το ρυθμό. Στην πορεία ισορρόπησαν οι Ρουμάνοι, απειλώντας κι αυτοί την εστία του Χραντέσκι.
Στο 52ο ο Τανάσε ισοφάρισε σε 1-1 με ένα γκολ που προφανώς απογοήτευσε και άγχωσε τους Φινλανδούς, ενώ παράλληλα έδωσε ένα κουράγιο παραπάνω στους φιλοξενούμενους να ψάξουν την νίκη προκειμένου να αποφύγουν την τελευταία θέση στον όμιλο!
Δημιουργήθηκαν και χάθηκαν ευκαιρίες, εκατέρωθεν. Το τελικό 1-1 αφήνει στα «δύσκολα» του Βαλκάνιους και προφανώς στο ίδιο «καζάνι» του νικητές ενόψει του φινάλε όπου πλέον μένει να δούμε ποιος θα υποβιβαστεί!

Βαθμολογία (5η αγωνιστική)

  1. Βοσνία 11
  2. Μαυροβούνιο 7
  3. Φινλανδία 5
  4. Ρουμανία 4

** Επόμενη αγωνιστική (26/9)

Μαυροβούνιο – Φινλανδία

Ρουμανία – Βοσνία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.