Γερμανία-Ουγγαρία 0-1: “Διπλό” με Σάλαϊ και… φουλάρει για πρωτιά! (hls)

Η Ουγγαρία χρειάστηκε ένα εκπληκτικό τακουνάκι του Σάλαϊ και έτσι πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Γερμανία για την 5η αγωνιστική της League A του Group 3 στο πλαίσιο του Nations League. Τελικός το παιχνίδι με την Ιταλία (26/09, 21:45) για την πρώτη θέση του ομίλου.

Η Ουγγαρία έδειξε από νωρίς τη διάθεση της, αντίθετα η Γερμανία ήταν φλύαρη με τη μπάλα στα πόδια της. Η ομάδα του Μάρκο Ρόσι πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση στο 17ο λεπτό με τον Σάλαϊ, ο οποίος με εκπληκτικό τακουνάκι έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Η Γερμανία με τον Σανέ στο 27′ προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Στο 38ο λεπτό οι παίκτες του Χάνσι Φλικ βρέθηκαν στην περιοχή του Γκουλάτσι, ο Μίλερ έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ της Ουγγαρίας μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Οι δύο ομάδες αποχώρησαν με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο η Γερμανία μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 53ο λεπτό ο Μίλερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ λόγω του εκτεθειμένου Χόφμαν. Ο Άνταμ στο 67′ πέρασε στη θέση του σκόρερ Σάλαϊ και πέντε λεπτά αργότερα, “άγγιξε” το 2-0 για την Ουγγαρία, σπουδαία επέμβαση από τον Τερ Στέγκεν. Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα στο 86′ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κλάινχαϊσλερ.

Η Ουγγαρία με το γκολ του Σάλαϊ πήρε το τρίποντο και παρέμεινε πρώτη στο όμιλο με 10 βαθμούς, ακολουθεί η Ιταλία στο -2, τρίτη η Γερμανία με έξι. Τελευταία η Αγγλία με μόλις δύο.

Στο άλλο παιχνίδι της League A για το Group 3 του Nations League, η Ιταλία με 1-0 έστειλε την Αγγλία στη League B εκεί πιθανότατα θα βρεθεί και η Ελλάδα.

Οι συνθέσεις:

Γερμανία (Χάνσι Φλικ, 4-2-3-1): Τερ Στέγκεν, Χόφμαν, Σούλε, Ρούντιγκερ, Ράουμ, Γκουντογκάν (69’Μουσιάλα), Κίμιχ, Γκνάμπρι (45′ Κέρερ), Μίλερ (85′ Νμέτσα), Σανέ και Βέρντερ (69′ Χάβερτς).

Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι, 3-4-2-1): Γκουλάτσι, Ορμπάν, Σάλαϊ, Λανγκ, Φιόλα, Σέφερ, Ναγκί (78′ Στίλες), Κερκέζ, Σομποσλάι (85′ Νέγκο), Γκαζντάγκ (67′ Κλάινχαϊσλερ) και Σάλαϊ (67′ Άνταμ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.