Εθνική: Άνοδος επτά θέσεων στο Ranking της FIFA

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται πλέον στην 48η θέση στο Ranking της FIFA ύστερα από τις τέσσερα θετικά αποτελέσματα στο Nations League.

Η Εθνική ομάδα έκανε το 4 στα 4 στο UEFA Natins League, κόντρα σε Κύπρο, Κόσοβο και Βόρειο Ιρλανδία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο στο Ranking της FIFA. Έτσι το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Γουστάβο Πογέτ βρίσκεται στην 48η θέση από την 55η.

Σταθερά στην κορυφή παραμένει η Βραζιλία και ακολουθούν με τη σειρά Βέλγιο, Αργεντινή, Γαλλία και Αγγλία, οι οποίες συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Όσον αφορά τους αντιπάλους της Εθνικής στο 2ο όμιλο της League C του Nations League η Β. Ιρλανδία υποχώρησε τέσσερις θέσεις πλέον είναι 58η, το Κόσοβο ανέβηκε μια και είναι στην 106η θέση, ενώ η Κύπρος έπεσε από την 105η στην 107η.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

https://www.fifa.com/fifa-world-ranking/men?dateId=id13687Οι τέσσερις νίκες της Εθνικής μας Ομάδας στους ισάριθμους αγώνες του 3ου UEFA Nations League έφεραν την -αναμενόμενη- άνοδο στο Ranking της FIFA. Πιο συγκεκριμένα η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στην 48η θέση από την 55η. Στην κορυφή παρέμεινε η Βραζιλία. Βέλγιο (2), Αργεντινή (3), Γαλλία (4), Αγγλία (5) συμπληρώνουν την “πεντάδα”.

Έκτη είναι η Ισπανία που ανέβηκε μία θέση, έβδομη η Ιταλία που υποχώρησε κατά μία και όγδοη η Ολλανδία που σημείωσε άνοδο δύο θέσεων. Ένατη η Πορτογαλία που “κατέβηκε” μία θέση, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνει η Δανία που ήταν ενδέκατη στο προηγούμενο Ranking. Εκτός δεκάδας η Γερμανία (11η).

Όσον αφορά στους αντιπάλους της Εθνικής μας στον 2ο όμιλο της League C του UEFA Nations League, η Β. Ιρλανδία υποχώρησε τέσσερις θέσεις και βρίσκεται στην 58η από την 54η που βρισκόταν τον Μάρτιο, το Κόσοβο ανέβηκε μία και είναι τώρα στην υπ΄ αριθμόν 106 θέση και τέλος η Κύπρος είναι 107η από 105η.

Δείτε ΕΔΩ το FIFA Ranking


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.