Ρουμανία – Μαυροβούνιο 0-3: Αποδοκιμασίες και… Ραζβάν Λουτσέσκου στο Βουκουρέστι! (hls)

Το Μαυροβούνιο επικράτησε 3-0 της Ρουμανίας με χατ τρικ του Στεφάν Μουγκόσα και οι φίλαθλοι της Ρουμανίας… ξέσπασαν, ζητώντας την απομάκρυνση του Ιορντανέσκου και την πρόσληψη του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Το Μαυροβούνιο ήταν επιβλητικό στο Βουκουρέστι, επικράτησε 3-0 της Ρουμανίας με χατ τρικ του Στεφάν Μουγκόσα και οι φίλαθλοι της Ρουμανίας… ξέσπασαν, ζητώντας την απομάκρυνση του Ιορντανέσκου και την πρόσληψη του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Παρά τις σημαντικές απουσίες (έλειπαν οκτώ παίκτες), το Μαυροβούνιο κατάφερε να κερδίσει με εμφατικό τρόπο τη Ρουμανία και διατηρεί τις ελπίδες για την πρώτη θέση στον όμιλο του UEFA Nations League.

Oι Μαυροβούνιοι εκμεταλλεύτηκαν την κάκιστη βραδιά του τερματοφύλακα της Ρουμανίας, Φλορίν Νίτσα και τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων και είχαν… πρώτο βιολί στην “ορχήστρα” τους τον επιθετικό της κορεάτικης Ιντσεόν, Στεφάν Μουγκόσα. Ο 30χρονος φόρ σημείωσε και τα τρία τέρματα των Μαυροβούνιων στο 42′, στο 56′ και στο 63′ και οδήγησε την ομάδα του σε μια σπουδαία νίκη.

Μετά το τρίτο τέρμα, οι Ρουμάνοι φίλαθλοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν μαζικά τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος, αλλά και τον εκλέκτορα Έντι Ιορντανέσκου, ενώ μερίδα του κόσμου φώναζε ρυθμικά το όνομα του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου!

Η βαθμολογία του ομίλου

Βοσνία και Ερζεγοβίνη 8
Μαυροβούνιο 7
Φινλανδία 4
Ρουμανία 3


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.