Νορβηγία – Σουηδία 3-2: Με ηγέτη τον Χάλαντ (hls)

Την τρίτη της νίκη σε τέσσερα παιχνίδια για την 2η κατηγορία (4ος όμιλος) του Nations League πέτυχε η Νορβηγία (3-2) έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Έρλινγκ Χάλαντ. Μόνοι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παραμένουν οι νικητές

Περισσότερο εύκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό 3-2 η Νορβηγία επικράτησε της Σουηδίας με 3-2 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.
Oι νικητές που είχαν σε καταπληκτική μέρα τον Χάλαντ (πέτυχε δύο γκολ και έκανε την ασίστ στη φάση του 3ου τέρματος της ομάδας του), παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, αφήνοντας πολύ πίσω τους αντιπάλους τους, που έμειναν καθηλωμένοι στην προτελευταία θέση με 3 πόντους.

Από πολύ νωρίς στον αγώνα (11΄) οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ από την κεφαλιά του Χάλαντ (προηγήθηκε σέντρα του Μπιόρκαν), ενώ η πρώτη μεγάλη φάση για τους Σουηδούς καταγράφηκε στο 44΄ με το μακρινό σουτ του Γκούντμουσοντ (η μπάλα πέρασε πέρασε πολύ κοντά από το κάθετο δοκάρι του Νίλαντ).

Από την εκτέλεση πέναλτι και πάλι του Χάλαντ στο 53΄ έγινε το 2-0 (ο Όλσεν ανέτρεψε τον Σέρλοτ) και ο άσος της Μάντσεσετρ Σίτι έφτασε τα 20 γκολ με την φανέλα της εθνικής.

Στο 62΄ ο Φόσμπεργκ μείωσε προσωρινά σε 2-1, αλλά στο 77΄ από την ασίστ του Χάλαντ, ο Σέρλοτ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 3-1.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι Σουηδοί διαμόρφωσαν το τελικό 3-2 με τον Γκιόκερες

Νορβηγία: Νίλαντ, Στράμπεργκ, Ρίερσον (66΄Πέντερσεν), Μπιέρκαν, Οστιγκαρντ, Ντάλι (57΄ Ελιονούσι), Θόρσμπι, Εντεγκάαρντ (66΄ Θέρστβεντ), Μπέργκ (66΄ Θόρσμπι),, Σέρλοθ, Χάλαντ (89΄ Μπερίσα)

Σουηδία: Ολσεν, Κράφτ, Αουγκούστινσον, Κουρτουλούς, Έκνταλ, Κάλστρομ (59΄ Κλάεσον), Φόλσμπεργκ, Καγιούστ (83΄ ¨Ερικσον), Κουλουσέφσκι, Κουάϊσον (58΄ Ελάνγκα), Ισάκ (57΄ Γκιοκέρες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.