Β. Ιρλανδία – Κύπρος 2-2 : Έγκλημα και δίκαιη τιμωρία (hls)

Μπροστά στο σκορ ως το 70ο λεπτό η Κύπρος με δικά της λάθη κατάφερε να σώσει την ισοπαλία στο Γουίντσορ Παρκ. Τελικό αποτέλεσμα 2-2 με την Βόρεια Ιρλανδία.

Η Κύπρος έκανε ένα τέλειο παιχνίδι ως το εβδομηκοστό λεπτό. Άψογη αμυντικά, χωρίς ρίσκο με σωστές αποφάσεις και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Πέτυχε δύο γκολ σε δύο φάσεις με σκόρερ τον Κακουλή. Αρχικα με κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου (32′) και σε αντεπίθεση μετά από ασίστ του Τζιωνη (51′).

Μέχρι το εβδομηκοστό λεπτό οι Βορειοιρλανδοί είχαν φτιάξει μικροευκαιρίες και όποτε χρειάστηκε ο εξαιρετικός – στο ντεμπούτο του – Χριστοδούλου είχε κρατήσει άνετα το μηδέν.

Ξαφνικά το 71ο λεπτό ο Νικόλας Παναγιώτου έκανε το πρώτο λάθος που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι για να μειώσουν με τον ΜακΝεαρ.

Στην συνέχεια οι Κύπριοι με τις αλλαγές που έκαναν κλείστηκαν ακόμη περισσότερο στην άμυνά τους και δέχτηκαν πάρα πολλές φάσεις με αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις, σε άλλη μια φάση που κανείς δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα, ο Έβανς από κοντά να γράψει το 2-2.

Απογοητευτικό αποτέλεσμα για τους Κύπριους απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει νικήσει ποτέ στο UEFA Nations League.

Βόρεια Ιρλανδία (3/5/2) : Κάρσον – Μπάλαρντ, Έβανς, Μπραουν – Σπένσερ (69′ Μπράντλι), ΜακΝέαρ, Ντέιβις, Τσαρλς (59′ Τόμπσον), ΜακΜέναμιν (69′ ΜακΓκιν) – Λάβερι (59′ Γουάιτ), Λάφερτι (69′ Τσαρλς)

Κύπρος (3/4/3) : Χριστοδούλου – Αρτυματάς, Γκόγκιτς, Λαΐφης (69′ Ιωάννου) – Πίττας (46′ Α. Παναγιώτου), Κυριάκου, Κάστανος, Ν. Παναγιώτου – Χριστοφή, Τζιωνής (58′ Παπουλής), Κακκουλής (78′ Κατελάρης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.