Αλβανία-Ισραήλ 1-2: Ανατροπή με Σόλομον και πρώτη νίκη! (hls)

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο Nations League μετά τον Οκτώβριο του 20 πέτυχε το Ισραήλ που επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Αλβανίας στα Τίρανα.

Σπουδαία νίκη για το Ισραήλ στην “Air Albania” των Τιράνων κόντρα στην Αλβανία με 2-1 παρότι βρέθηκε να χάνει στην εκπνοή του πρώτου μέρους με 1-0.

Η πρώτη φάση στον αγώνα ήταν για το Ισραήλ με τον Άμπαντα να σουτάρει στο 9′ και να στέλνει τη μπάλα άουτ, ενώ στο 27′ ο Ισμαϊλι είδε τη μπάλα να κοντράρει στον Καρζέφ και να καταλήγει σε κόρνερ. Ο Μιγκέλ Βίτορ απάντησε στο 29′ με τη μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 36′ ο Μπρόγια νικήθηκε από τον Μαρσιάνο.

Και ενώ το πρώτο μέρος φαινόταν πως θα έκλεινε στο 0-0, ήρθε το ανόητο μαρκάρισμα του Τζαμπέρ στον Μπαλιού που ήταν εντελώς ακίνδυνος για την εστία των Ισραηλινών με τον Τιάγκο Μαρτίνς να δίνει πέναλτι, το οποίο έκανε γκολ ο Μπρόγια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η κατάσταση άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο όμως με τους Ισραηλινούς να βγαίνουν αποφασισμένοι για την ανατροπή και να την πετυχαίνουν με γκολ του Σόλομον στο 57′ και στο 73′.

Οι Αλβανοί πέτυχαν γκολ με τον Χισάι στο 75′ αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφ σάιντ, ενώ στο 96′ ο Νταμπούρ με μακρινό σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Μπερίσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.