Κωστένογλου: «Κάθε αγώνας Ελλάδας – Κύπρου έχει ιδιαιτέροτητες» (vid)

Η Κύπρος στοχεύει στην καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ελλάδα για τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Τους δεσμούς…αίματος που συνδέει τους λαούς της Ελλάδας και της Κύπρου, δημιουργώντας ιδιαιτερότητες σε κάθε αθλητική αναμέτρηση, τόνισε ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Νίκος Κωστένογλου, ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα, την Πέμπτη (9/6, 21.45, ΝοvaPrime), στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 3η αγωνιστική του B’ ομίλου στο League C στο Nations League.

«Πάντα ένας αγώνας Ελλάδας – Κύπρου έχει ιδιαιτέροτητες, όμως το αποτέλεσμα, δεν καθορίζει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών» δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη τύπου ο Κωστένογλου και απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε ότι οι Κύπριοι παίκτες επιβάλλεται να έχουν σωστή στρατηγική και τακτική για να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα, ενώ χαρακτήρισε την Ελλάδα ως την πρωταγωνίστρια του ομίλου, μετά τις δύο νίκες στους πρώτους αγώνες.

Αρτυματάς: «Να χτίσουμε στην εμφάνιση με την Βόρεια Ιρλανδία»

Ο Κωστάκης Αρτυματάς, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου δήλωσε: «Δεν κάναμε την καλύτερη δυνατή αρχή στο Nations League. Στον τελευταίο μας αγώνα με τη Βόρεια Ιρλαδνία ήμασταν βελτιωμένοι και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτήν για τους επόμενους αγώνες. Θέλουμε στον αυριανό αγώνα να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πάντα οι αγώνες μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου έχουν ιδιαιτέροτητες, όμως μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο καθένας δίνει τον καλύτερο του εαυτό για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και εμείς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.