Τσεχία – Ισπανία 2-2 : Ούτε τώρα (hls)

Οι Τσέχοι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν αλλά δεν κατάφεραν ούτε τώρα να πετύχουν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους απέναντι στην Ισπανία. Τελικό σκορ 2-2 στην Πράγα αν και προηγήθηκαν δύο φορές.

Ο κόουτς Σίλχαβι ζήτησε από τους παίκτες του να μην παίξουν φοβισμένα απέναντι στους Ισπανούς… και τον άκουσαν. Μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με τον Πέσεκ (4′) αρκετά νωρίς στο παιχνίδι.

Οι Ισπανοί φυσικά και είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά ήταν φλύαροι και δεν έφτιαξαν φάση ως τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και με την βοήθεια του αντίπαλου κοουτς.

Ο Σίλχαβι άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στα τελευταία τέσσερα λεπτά καθώς αν και τραυματίστηκε ο Γιάνκτο δεν τον αντικατέστησε.

Ο Γκάβι στο δεύτερο λεπτο των καθυστερήσεων με ωραίο πλασέ νίκησε τον Βατσλίκ, ισοφάρισε σε 1-1 και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Ισπανίας (17 χρόνων 304 ημερών) παίρνοντας το ρεκόρ από τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα Άνσου Φάτι (17 χρόνων 311 ημερών).

Ο Κούχτα όμως – και τα δοκάρια του Βατσλίκ – πρωταγωνιστησε στο δεύτερο ημίχρονο. Αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 54ο λεπτό αλλά ευστόχησε στο 66ο λεπτό για να σημειώσει το 2-1.

Πριν το δεύτερο γκολ των Τσέχων είχε δοκάρι για τους Ισπανούς ο Ασένσιο (62′) ενώ μετά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων είχε δοκάρι ο Φεράν Τόρες (70′). Τελικά η λυτρωση για τους Ισπανούς ήρθε από την κεφαλιά του Μαρτίνεθ ο οποίος ισοφάρισε στο 90ο λεπτό σε 2-2.

Οι Τσέχοι ούτε τώρα κατάφεραν να νικήσουν για πρώτη φορά την Ισπανία.

Τσεχία : Βατσλίκ – Ζίμα, Μπράμπετς, Ματέγιου – Τσούφαλ, Σούτσεκ, Σάντιλεκ, Ζελενί (24′ Γιάνκτο, 46′ Χάβελ) – Λινγκρ (59′ Τσέρνι), Πέσεκ (59′ Χλόζεκ), Κούχτα (78′ Γιουρέτσκα)

Ισπανία : Σιμόν – Καρβαχάλ, Γκαρθία, Μαρτίνεθ, Αλόνσο – Ρόδρι (61′ Μπουσκέτς), Γκάβι, Κόκε (72′ Γιορέντε) – Σαράμπια (46′ Φεράν Τόρες), Όλμο (61′ Ασένσιο), Ντε Τομάς (61′ Μοράτα)

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμες του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.