Εθνική: Πρόβλημα με Κώτσιρα, αμφίβολος ο Μασούρας με Κόσοβο (vids)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής εν όψει της αναμέτρησης με το Κόσοβο (05/06, 21:45, Novasports Prime). Ο Γιάννης Κώτσιρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ η συμμετοχή του Γιώργου Μασούρα θεωρείται αμφίβολη.

Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε στην Πρίστινα την προετοιμασία της εν όψει της 2ης αναμέτρησης με το Κόσοβο για το Nations League. Ο Γκουστάβο Πογέτ δε θα έχει στις επιλογές του, τον Γιάννη Κώτσιρα ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο. Ο άσος του Παναθηναϊκού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις δύο τελευταίες μέρες και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με το Κόσοβο.

Αντίθετα ο Γιώργος Μασούρας προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (04/05), αλλά η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δε θέλει να ρισκάρει με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή για να μην υπάρξει υποτροπή.

Οι παίκτες του Πογέτ δούλεψαν κυρίως τα τελειώματα φάσεων και ο προπονητής πιθανότατα θα παρατάξει σύστημα την ομάδα με σύστημα 4-3-3. Μάλιστα ο κόουτς της “γαλανόλευκης” αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα με το Κόσοβο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με την Βόρειο Ιρλανδία.

Το παιχνίδι της Ελλάδας με το Κόσοβο μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από το Novasports Prime την Κυριακή (05/06) στις 21:45.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση του ομοσπονδιακού συγκροτήματος, αλλά και τον τραυματία Κώτσιρα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.