Κροατία – Αυστρία 0-3: Εντυπωσιακή πρεμιέρα (hls)

Η ομάδα του Ράλφ Ράνγκνικ ξεκίνησε επιτυχημένα και μάλιστα με ένα ευρύ σκορ τις υποχρεώσεις της στο UEFA Nations League.

H Κροατία υποδέχτηκε για την League A του UEFA Nations League την Αυστρία με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 3-0 και να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη για στο Group 1.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ντάλιτς είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Λίντνερ με την Αυστρία όμως γενικά να λειτουργεί σωστά σύμφωνα με το πλάνο και την τακτική του Ράνγκνικ και να παίρνει τελικά την ουσία στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 41ο λεπτό με το τέρμα του Αρναούτοβιτς σε ένα σαρανταπεντάλεπτο μοιρασμένο και τους λογαριασμούς ανοιχτούς ενόψει της συνέχειας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αυστρία απλοποίησε πολύ το έργο της αφού μπήκε συγκεντρωμένη και κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά να σημειώσει δυο τέρματα που αποτέλεσαν ένα ισχυρότατο πλήγμα στον αντίπαλο σε όλους τους τομείς και ταυτόχρονα της έδωσαν την ευκαιρία να διαχειριστεί το παιχνίδι μέχρι το φινάλε του.

Το δεύτερο γκολ ήρθε από τον Μίκαελ Γκρέγκοριτς στο 54ο λεπτό ενώ λίγο αργότερα (57΄) σκόραρε και ο Μαρσέλ Ζάμπιτσερ.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Αυστρία στο Group 1 του UEFA Nations League με την επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση να είναι εντός έδρας με την Δανία ενώ στην αντίπερα όχθη η Κροατία θα ψάξει τους πρώτους της βαθμούς στην διοργάνωση αφού θα υποδεχτεί σε τρεις μέρες την Γαλλία.

Δείτε εδώ την βαθμολογία του ομίλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.