Σλοβενία-Σουηδία 0-2: Κυνική με πρωταγωνιστές τα αστέρια της (hls)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο στη 2η κατηγορία η Σουηδία.

Με τα γκολ των δύο ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών της, του Φόρσμπεργκ και του Κουλουσέφσκι επιβλήθηκε 2-0 στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας και έδειξε από το ξεκίνημα την πίστη της για κατάκτηση της πρώτης θέσης που εξασφαλίζει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.
Η Σουηδία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με προφανή στόχο να πιέσει και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Και έφτασε κοντά σε αυτόν τον στόχο στο 9ο λεπτό, αλλλά μετά τη σέντρα του Κουλουσέφσκι, η κεφαλιά του Ίσακ βρήκε το αριστερό δοκάρι του Γιαν Όμπλακ.

Σταδιακά η Σλοβενία κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και σε δύο πανομοιότυπες φάσεις σε κόντρα επιθέσεις απείλησε με τον Σποράρ, αλλά ο επιθετικός της Μίντλεσμπρο νικήθηκε και στις δύο περιπτώσεις από τον Ρόμπιν Όλσεν (στο 21΄και στο 31΄). Αφού σε αυτές τις δύο φάσεις δεν κατάφερε να σκοράρει η ομάδα του Ματίας Κεκ, δέχτηκε το γκολ στο 39ο λεπτό, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Εμίλ Φόρσμπεργκ, μία παράβαση που έγινε από τον Μπιγιόλ στον Κλάεσον.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, η ομάδα του Άντερσον «θωρακίστηκε» αμυντικά και δεν κινδύνευσε καθόλου. Μάλιστα σε μία αντεπίθεση στο 88ο λεπτό, ο Κουλουσέφσκι με μία προσωπική ενέργεια έγραψε το τελικό 0-2. Ιδανικό ξεκίνημα για τη Σουηδία, η Σλοβενία φαίνεται ότι θα παίξει ρόλο κομπάρσου στον όμιλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.