Κύπρος – Κόσοβο 0-2: Ξεκίνημα με το…αριστερό (hls)

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου δεν κατάφερε να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις της στο Group 2 του UEFA Nations League.

Η Κύπρος υποδέχτηκε το Κόσοβο στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της League C του UEFA Nations League με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 2-0 και να πέρνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο Group 2.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κλειστό με λίγες καλές στιγμές και την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου να παρουσιάζει καλύτερη εικόνα από τον αντίπαλο της στον αγωνιστικό χώρο με την ουσία όμως που είναι κάποιο τέρμα να μην έρχεται στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Γενικά αμφότερες οι ομάδες πρόσεξαν την αμυντική τους λειτουργία σε ένα πρώτο μέρος που έκλεισε χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και δημιούργησαν πολλές καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Μιχαήλ. Η συγκεκριμένη άνοδος έφερε και αποτέλεσμα αφού η ομάδα του Αλέν Ζιρές βρήκε άμεσα τέρματα με το πρώτο γκολ να έρχεται από τον Μπερίσα στο 65ο λεπτό ενώ 13 λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 με σκόρερ τον Ζεγκρόβα.

Πρώτοι βαθμοί για το Κόσοβο στο Group 2 me την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση να είναι εντός έδρας απέναντι στην Ελλάδα την ώρα που η Κύπρος θα υποδεχτεί την Βόρεια Ιρλανδία.

Δείτε εδώ την βαθμολογία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.