Κιελίνι: To συγκινητικό μήνυμα για το τελευταίο του παιχνίδι με το εθνόσημο (pic)

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι θα φορέσει τη φανέλα της Ιταλίας για τελευταία φορά απόψε (01/06, 21:45, Novasports Prime) στο «Finalissima» κόντρα στην Αργεντινή και με ανάρτηση στο Instagram έστειλε το συγκινητικό μήνυμα του για το «last dance» του.

Μεγάλη στιγμή για την Εθνική Ιταλίας απόψε το βράδυ (02/06, 21:45, Novasports Prime) καθώς ο Τζόρτζιο Κιελίνι θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την «σκουάντρα ατζούρα»! Μετά από 18 χρόνια παρουσίας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των γειτόνων ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Κιελίνι, ο οποίος αναμένεται να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο MLS.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ονειρικό φινάλε σε μία ένδοξη καριέρα με την Εθνική Ιταλίας από τον τίτλο στο «Finalissima» κόντρα στην πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής, Αργεντινή.

Ο 37χρονος στόπερ λίγες ώρες πριν το «last dance» του με την πρωταθλήτρια Ευρώπης προέβη σε κατάθεση ψυχής με ανάρτηση του στο Instagram.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση του Κιελίνι:

«Αυτή τη φανέλα την ονειρεύτηκα. Για αυτή τη φανέλα πάλεψα. Με αυτή τη φανέλα νίκησα. Σε αυτή τη φανέλα πάντα πίστευα. Από αυτή τη φανέλα έμαθα πάρα πολλά. Πάνω σε αυτή τη φανέλα έκλαψα. Σε αυτή τη φανέλα αφιέρωσα κάθε σκέψη. Τώρα ήρθε στιγμή να την φορέσω για τελευταία φορά. Είναι όπως την πρώτη φορά, ένα μοναδικό συναίσθημα. Που δεν θα σταματήσει ποτέ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.