Εθνική ομάδα: Μπήκαν Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές ενσωματώθηκαν την Πέμπτη στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ενόψει των τεσσάρω αγώνων του Nations League και έφτασαν τους 21 σε σύνολο 26.

Μέρα με τη μέρα συμπληρώνεται το παζλ του ρόστερ της Εθνικής μας ομάδας στην μίνι προετοιμασία πριν τα τέσσερα ματς για το Nations League. Την Τετάρτη ήταν η σειρά του Βλαχοδήμου και του Πασχαλάκη να ενταχθούν στις προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά.

Έτσι ο Γκουστάβο Πογέτ είχε 21 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και πλέον μένουν άλλοι πέντε για να ολοκληρωθεί το ρόστερ των παικτών που έχει καλέσει ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Μένει ο Δημήτρης Γούτας ο οποίος σήμερα αγωνίζεται στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας με την Σίβασπορ απέναντι στην Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Αμφότεροι δεν ξεκίνησαν βασικοί στον αγώνα.

Επίσης οι Παντελής Χατζηδιάκος και Βαγγέλης Παυλίδης οι οποίοι αγωνίζονται στον τελικό Ευρώπης των ολλανδικών play off για λογαριασμό της Άλκμααρ απέναντι στην Φίτεσε.

Δεν έχει έρθει ακόμα ο Ταξιάρχης Φούντας από τις ΗΠΑ, αλλά και ο Κώστας Τσιμίκας ο οποίος θα αγωνιστεί στον τελικό του Champions League το Σάββατο για λογαριασμό της Λίβερπουλ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 09:39 το πρωί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.