Ιταλία: Ο Μαντσίνι δε σκοπεύει να παραιτηθεί μετά τον αποκλεισμό

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε πως θέλει να παραμείνει στον πάγκο της Ιταλίας και στοχεύει στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια των μπαράζ. Παράλληλα, προανήγγειλε αλλαγές στο ρόστερ και τη χρησιμοποίηση περισσότερων νεαρών παικτών.

Αρχικά, ο Μαντσίνι δήλωσε εν όψει του φιλικού αγώνα με την Τουρκία, η οποία επίσης αποκλείστηκε από τα μπαράζ: “Μίλησα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, συμφωνούμε σε όλα. Χαίρομαι, θα μιλήσουμε ξανά τις επόμενες μέρες. Τώρα επικεντρωνόμαστε σε αυτό το ματς και μετά θα συζητήσουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε στο μέλλον. Αυτό είναι όλο. Έχω επιθυμία να μείνω γιατί είμαι ακόμα νέος. Ήθελα να κερδίσω ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πρέπει να περιμένω λίγο”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στην Ιταλία: “Σίγουρα θα προσθέσουμε νεότερους παίκτες, ελπίζοντας ότι μπορούν να έχουν σημαντικές εμπειρίες στους συλλόγους τους γιατί αυτό είναι σημαντικό. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό και θα δούμε ποια είναι η γενική κατάσταση. Η ομάδα αυτά τα χρόνια άξιζε πολλά. Δεν ήταν μόνο το Euro, αλλά μια διαδρομή τριών ετών με ένα σερί αγώνων χωρίς καμία ήττα και πρέπει να το αναγνωρίσουμε”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην απόσυρση του Τζόρτζιο Κιελίνι από την εθνική ομάδα: “Ο Τζόρτζιο κι εγώ νιώσαμε ότι έπρεπε να δώσουμε το παράδειγμα για να υποστηρίξουμε μια νεαρή ομάδα που χρειάζεται εμπειρία και κατανόηση ότι ο μόνος δρόμος είναι μπροστά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.