Φύσσας: «Άνοδος στη League B»

Όσα δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών για την κλήρωση του Nations League.

Ο Τάκης Φύσσας σχολίασε τους αντιπάλους της Γαλανόλευκης, τη Βόρειο Ιρλανδία, την Κύπρο ή την Εσθονία και το Κόσοβο, στην επίσημη σελίδα της ΕΠΟ.

«Ο όμιλός μας δεν έχει κάποια πολύ αδύναμη ομάδα, αν μάλιστα μείνει η Κύπρος στην League C. Επομένως, είναι ανοιχτός, με ομάδες που παίζουν για όλα τ’ αποτελέσματα είτε στην έδρα τους είτε εκτός. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της ομάδας του Κοσόβου, με το οποίο παίξαμε στα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Βόρεια Ιρλανδία είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα με βρετανικό στιλ ναι νοοτροπία.

Μην ξεχνάμε ότι ήταν βαθμολογικά αδιάφορη στον τελευταίο της αγώνα των European Qualifiers και αφαίρεσε το δικαίωμα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία να πάει απευθείας στο Κατάρ, καθώς θα παίξει μπαράζ. Πάντως, με την Βόρεια Ιρλανδία έχω ευχάριστες αναμνήσεις, αφού ήταν στον όμιλό μας όταν προκριθήκαμε στο EURO 2004.

Για το ζευγάρι Κύπρος-Εσθονία, εύχομαι στην Κύπρο να κερδίσει, διότι πάντα θέλουμε να τα πηγαίνει καλά. Το θέμα, όμως, είμαστε εμείς. Ως ομάδα έχουμε δουλέψει τα τελευταία 2,5 χρόνια και έχουμε κάνει βήματα προόδου. Τότε θα βρισκόμαστε υπό τις οδηγίες ενός νέου προπονητή, αλλά πρέπει να διεκδικήσουμε τον μοναδικό στόχο, δηλαδή την πρωτιά, την άνοδο στην League Β και ίσως και κάποιο όφελος σε σχέση με τα προκριματικά του EURO 2024», τόνισε χαρακηριστικά ο Τάκης Φύσσας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.