Ιταλία – Βέλγιο 2-1: Στην τρίτη θέση οι “Aτζούρι” με… 8 εκ. ευρώ! (hls)

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία κατέκτησε την τρίτη θέση στα τελικά του UEFA Nations League, επικρατώντας 2-1 του Βελγίου στον μικρό τελικό που διεξήχθη στο Τορίνο.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία κατέκτησε την τρίτη θέση στα τελικά του UEFA Nations League, επικρατώντας 2-1 του Βελγίου στον μικρό τελικό που διεξήχθη στο Τορίνο και έβαλε 8 εκ. ευρώ στα ταμεία της, καθώς αυτό ήταν το χρηματικό έπαθλο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για την “χάλκινη” ομάδα της διοργάνωσης!

Οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα – έδρα και πήραν την “τιμητική” νίκη, η οποία τους δίνει την τρίτη θέση στη διοργάνωση.

Το σκορ άνοιξε ο Νικολό Μπαρέλα στο 46ο λεπτό με όμορφο πλασέ, ενώ οι Βέλγοι είχαν δοκάρι με τον Σελεμέκερς στο 25′, τον Μπατσουαγί στο 60′ και τον Καράσκο στο 81′. Στο 65ο λεπτό οι Ιταλοί κέρδισαν πέναλτι και ο Μπεράρντι από τη “λευκή” βούλα” έκανε το 2-0. Οι Βέλγοι διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 με το τέρμα που σημείωσε ο Ντε Κετέλερε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ιταλία: Ντοναρούμα, Έμερσον, Μπαστόνι, Ατσέρμπι, Ντι Λορέντσο, Πελεγκρίνι (70′ Ζορζίνιο), Λοκατέλι, Μπαρέλα (70′ Κριστάντε), Κιέζα (92′ Μπερναντέσκι), Ρασπαντόρι (65′ Κιν), Μπεράρντι (91′ Ινσίνιε)

Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Ντεναγέ, Φερνόνχεν, Καστάν, Βίτσελ, Τίλεμανς (59′ Ντε Μπρόινε), Σέλεμεκερς (59′ Ντε Κετέλερε), Φανάκεν, Μπατσουαγί, Καράσκο (87′ Τροσάρ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.