Βέλγιο: Χωρίς Λουκάκου και Αζάρ κόντρα στην Ιταλία

Το Βέλγιο θα παραταχτεί χωρίς τους Ρομέλου Λουκάκου και Εντέν Αζάρ στον μικρό τελικό του Nations League απέναντι στην Ιταλία (10/10, 16.00).

Ο επιθετικός της Τσέλσι και της Εθνικής Βελγίου, Ρομέλου Λουκάκου, δεν θα παίξει αύριο (10/10)κόντρα στην Ιταλία στον μικρό τελικό του UEFA Nations League. Ο Λουκάκου, όπως και ο Αζάρ, πήραν άδεια από τον Μαρτίνεθ για να ξεκουραστούν αποχωρώντας από την αποστολή για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Πρόβλημα τραυματισμού (γάμπα) αντιμετωπίζει και ο αμυντικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τόμας Μενιέ.

Ο 28χρονος επιθετικός εγκατέλειψε την σημερινή προπόνηση Βελγίου και είναι αβέβαιο αν θα είναι διαθέσιμος για την Τσέλσι στο επερχόμενο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ στις 16 Οκτωβρίου για την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Λουκάκου, όπως και ο Αζάρ, δεν θα αγωνιστούν εναντίον της Ιταλίας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ εξήγησε τους λόγους της απουσίας τους

«Αζάρ και Λουκάκου βρίσκονται σε παρόμοια φυσική κατάσταση. Είχαν υπερφόρτωση μυών και δεν έχουμε τις εγκαταστάσεις για να κάνουμε τη συνήθη ιατρική εργασία. Θα επιστρέψουν στο Βέλγιο για να επιστρέψουν στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση για τους συλλόγους τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.