Ντέμης για μεζούρες και δοκάρια στο Περιστέρι: “Όλα τα γήπεδα πρέπει να ελέγχονται από επιτροπή της Superleague” (vid)

Στο θέμα των ημερών με τη μη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ εξαιτίας της διαφοράς που παρατηρήθηκε στο ύψος των δοκαριών αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή "Monday FC".

Μεταξύ άλλων ο Νικολαΐδης τόνισε ότι οι έλεγχοι πρέπει να γίνονται από τη διοργανώτρια αρχή και να μην χρειάζεται οι ομάδες να κάνουν το… ντετέκτιβ.

Ένα απόσπασμα από όσα ειπώθηκαν από τον Ντέμη Νικολαΐδη:

“Δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο. Δεν έχω πάει τελευταία στο γήπεδο του Ατρομήτου, αλλά τα δοκάρια ήταν σιδερένια, κάτι που σημαίνει ότι δεν βγαίνουν.

Αν είναι λάθος δεν φτιάχνεται εκείνη την ώρα. Έχω μια απορία. Δεν πρέπει να είναι δουλειά της ΑΕΚ, οι τερματοφύλακες μπορεί να το καταλάβουν γιατί σηκώνουν τα χέρια.

Το γήπεδο πρέπει να περνάει από έλεγχο από τη Superleague. Άρα τον έλεγχο πρέπει να τον κάνει ανά τακτά διαστήματα κάποια επιτροπή για να τσεκάρει αν είναι σωστά η όχι. Δεν είναι δουλειά της ΑΕΚ να το δείξει.

Η διαφορά ήταν μεγάλη απ’ ότι είδα. Είναι υπέρ του αμυνόμενου και κατά του επιτιθέμενου, αυτό το πράγμα μπορεί να ήταν και εναντίον της ΑΕΚ αν είχε πολλές ευκαιρίες. Γιατί η Superleague δεν έχει τσεκάρει όλα τα γήπεδα;

Αν είναι η διαφορά 1-2 πόντους είναι δύσκολο να το καταλάβεις, αλλά αν είναι 5-7 φαίνεται. Το να σκάψεις δεν είναι λύση.

Τα γήπεδα πρέπει να τσεκάρονται πριν το πρωτάθλημα και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται να υποχρεώνεται μια ομάδα για να κάνει το ντετέκτιβ.

Αν ισχύουν αυτά που έχουμε διαβάσει, αν είσαι επιθετικός οι 5 πόντοι είναι μεγάλη διαφορά. Το γκολ του Χάμες στην Τούμπα θα είχε μπει.

Σίγουρα fair-play αλλά πρέπει να υπάρχουν και κανονισμοί. Όπως με τον Ίβιτς και την περίπτωση του Γκαρσία ξαναλέω: Να τιμωρηθεί η υπαίτια ομάδα, αλλά οι βαθμοί πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο. Για να πάρεις τους τρεις πόντους πρέπει να κερδίζεις μέσα στο γήπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.