Ο Λιονέλ Μέσι αποθέωσε τον συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής και πλέον στην Ίντερ Μαϊάμι, Ροδρίγο Ντε Πολ, χαρακτηρίζοντας την παρουσία του ως μια σημαντική «ώθηση» για την ομάδα.

Ο Ντε Πολ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του απέναντι στην Άτλας, λίγες μόλις ημέρες αφότου παραχωρήθηκε δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρότι δεν είχε πολλές προπονήσεις στα πόδια του, αγωνίστηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση, βοηθώντας την ομάδα του Μαϊάμι να πάρει τη νίκη με 2-1.

Μετά το τέλος του ματς, ο Λιονέλ Μέσι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του:

«Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έχουμε δώσει αμέτρητα ματς μαζί. Η παρουσία του ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας. Ήρθε με πολύ μεγάλη διάθεση και πάθος. Αν και έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις, έτρεξε μέχρι τέλους και μην ξεχνάμε τη ζέστη, την υγρασία και τις σκληρές συνθήκες που επικρατούν εδώ», δήλωσε στο ESPN.

Από την πλευρά του, ο Ντε Πολ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για το νέο του ξεκίνημα και την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά δίπλα στον Μέσι:

«Δεν ήξερα αν θα παίξω 90 λεπτά, πίστευα ότι θα βγω νωρίτερα, αλλά ένιωθα καλά και ανταποκρίθηκα. Έχω πολλή εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα. Όσο για τον Λίο… είναι ο κορυφαίος όλων. Είμαι τυχερός που έχω παίξει τόσα χρόνια δίπλα του στην εθνική, που κατακτήσαμε τρόπαια, και τώρα μπορώ να μοιραστώ και το ίδιο σύλλογο μαζί του. Είναι τιμή μου και σίγουρα θα το διηγούμαι στα παιδιά μου όταν μεγαλώσουν», είπε.