Μόντρεαλ – Νιού Γιόρκ Σίτι 1-3: Δίκαια στον τελικό (hls)

Η ομάδα του Νικ Κάσινγκ ήταν πλήρως ουσιαστική και προκρίθηκε δίκαια στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας του MLS.

Το Μόντρεαλ υποδέχτηκε την Νέα Υόρκη στον δεύτερο ημιτελικό των playoffs της ανατολικής περιφέρειας με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με τελικό σκορ 3-1 και να παίρνουν μια πολύ σημαντική πρόκριση στον τελικό της περιφέρειας.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η ομάδα του Κάσινγκ πιέστηκε αρκετά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν πλήρως ουσιαστική και στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν κατάφερε να χτίσει ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα μάλιστα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Το παιχνίδι δεν φαινόταν ότι θα κυλήσει σε αυτόν τον ρυθμό και με αυτό το αποτέλεσμα αφού το Μόντρεαλ έψαξε πολύ το γκολ χωρίς όμως να καταφέρει να το πετύχει ενώ αντίθετα τα σημεία στα οποία ο Παντέμις ηττήθηκε αποδείχθηκαν καθοριστικά στην τελική έκβαση του ημιτελικού.

Το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης ήρθε νωρίς, μόλις στο έκτο λεπτό του ματς σκόραρε ο Μοράλεζ βάζοντας από την αρχή δύσκολα στους γηπεδούχους. Το δεύτερο γκολ μπήκε σε πολύ κομβικό σημείο αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Νέα Υόρκη βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ροντρίγκες να τροφοδοτεί την κατάλληλη στιγμή τον Χέμπερ και τον τελευταίο με σουτ να γράφει το 0-2. Ακόμα πιο απλό το έργο των φιλοξενούμενων στην συνέχεια με τον Ντο Σάντος να κερδίζει πέναλτι και τον Μάγκνο να το εκτελεί εύστοχα στο 61ο λεπτό του ματς. Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Μιχαίλοβιτς στο 85, στο τελικό της ανατολικής περιφέρειας η Νέα Υόρκη θα αντιμετωπίσει την Φιλαδέλφια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.