Ντι. Σι. Γιουνάιτεντ-Ορλάντο 2-1: Αν έχεις Φούντα, διάβαινε (hls)

Η Ντι Σι Γιουνάιτεντ έκανε την ανατροπή της χρονιάς με 2 γκολ μέσα σε 3 λεπτά στις καθυστερήσεις, επικράτωντας 2-1 του Ορλάντο. Σκόρερ του "χρυσού" γκολ στο 90+5 ο Ταξιάρχης Φούντας.

Οι γηπεδούχοι στο ντεμπούτο του Γουέιν Ρούνεϊ στον πάγκο τους, παρουσιάστηκαν αγχωμένοι και νωθροί με αποτέλεσμα το Ορλάντο, εκτός από το γκολ του Ούρσο στο 9′ να χάσει πολλές ακόμη ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ στο ημίχρονο.

Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος αλλά και ο συμπατριώτης του Πάτο έκαναν ό,τι ήθελαν την άμυνα της Ουάσιγκτον, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φούντας έχασε τεράστια ευκαιρία στο 61′ με τον Γκαλέσε να τον νικά με αρκετή δόση τύχης στο τετ α τετ. Ο Πάτο 3 λεπτά αργότερα αστόχησε από πλεονεκτική θέση κι ενώ όλοι περίμεναν την “επαγγελματική” νίκη των φιλοξενούμενων, Ντάρκιν και Φούντας είχαν διαφορετική άποψη.

Ο Αμερικανός σκόραρε μετά από ωραία προσπάθεια του Καμαρά με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού των καθυστερήσεων και στο 90+5 ο Φούντας με φανταστικό πλασέ υπέγραψε την ανατροπή. Αυτό ήταν το 11ο γκολ για το διεθνή Έλληνα που έχει και 3 ασίστ σε 14 συμμετοχές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.