Λος Άντζελες: Ο Μπέιλ θέλει να γράψει ιστορία στο MLS

Ο Γκάρεθ Μπέιλ τόνισε πως θέλει να αφήσει το στίγμα του στο αμερικανικό πρωτάθλημα.

Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση της Λος Άντζελες και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο Μπέιλ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αμερικανική ομάδα, ενώ σε αυτό υπάρχει όρος για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών, για μια ακόμα σεζόν.

Ο Μπέιλ δήλωσε χαρακτηριστικά: “Έχω πολλά χρόνια ακόμα. Δεν ήρθα στο Λος Άντζελες απλώς για να είμαι εδώ για έξι ή 12 μήνες. Ήρθα για να προσπαθήσω να είμαι εδώ όσο το δυνατόν περισσότερο. Μου δίνει την καλύτερη ευκαιρία να πάω στο επόμενο Euro, ίσως και παραπέρα”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Θέλω να αφήσω το στίγμα μου σε αυτό το πρωτάθλημα και νομίζω ότι με το να βρίσκομαι εδώ έχω τις περισσότερες πιθανότητες να πάω στο Euro και ποτέ δεν ξέρεις, ίσως και σε ένα ακόμα. Το σχέδιό μου είναι να δουλέψω πραγματικά σκληρά, ανυπομονώ πραγματικά να ανεβάσω ταχύτητα και να ξεκινήσω. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αρχίσω να παίζω ξανά, όταν είμαι χαρούμενος παίζω το καλύτερο μου ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι μπορώ να παίξω τον ρόλο μου και να πάω αυτόν τον σύλλογο ένα επίπεδο παραπάνω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.