Σφιντέρσκι: Ο γάμος του Κάρολ με τη Μαρτίνα (pic)

Από την πρόταση γάμου στη Ζάκυνθο το 2018, στην εκκλησία το 2022

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι και η Μαρτίνα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και οι αναρτήσεις στα social media και από το ζευγάρι και από τους καλεσμένους φιλοξενήθηκαν στα Μ.Μ.Ε. της Πολωνίας. 

Ο Κάρολ και η Μαρτίνα είχαν κάνει πολιτικό γάμο στις 23 Δεκεμβρίου 2020 και τώρα έκαναν τον γάμο τους στην εκκλησία. Το ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί, έχει και έναν γιο, τον Άντος που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019. 

Κάρολ και Μαρτίνα κάνουν συχνά αναρτήσεις στα social media και από τον λογαριασμό της Μαρτίνα είναι και η σχετική φωτογραφία, από μια παλιότερη ανάρτηση.

Για τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ και νυν της Σάρλοτ, στο MLS, και τη γυναίκα του, η Ελλάδα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση όπως ο ίδιος ο Σφιντέρσκι είχε πει σε συνέντευξη που είχε δώσει στο “Przegląd Sportowy”, το 2019. 

“Η Ελλάδα θα είναι συνδεδεμένη με τις αναμνήσεις μου για την υπόλοιπη ζωή μου. Έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα μου στη διάρκεια διακοπών στην Ελλάδα (σ.σ.: στη Ζάκυνθο τον Μάιο του 2018) και μετά πήγα και έπαιξα στην Ελλάδα”, είχε πει, μεταξύ άλλων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!