Βόμβα στο Τορόντο με Ινσίνιε! (video – pic)

Η Toronto FC ανακοίνωσε επίσημα ότι ο αρχηγός της Νάπολι, Λορέντσο Ινσίνιε, υπέγραψε στην ομάδα του MLS και θα ενταχθεί τον Ιούλιο ως ελεύθερος.

Το συμβόλαιό του με τους παρτενοπέι εξαντλείται και θα λήξει στις 30 Ιουνίου, καθώς η Νάπολι πρόσφερε παράταση μόνο εάν έκανε σημαντική μείωση μισθού. Ινσίνιε και Νάπολι είχαν μεγάλη διαφορά στις ετήσιες απολαβές κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και το Τορόντο έκανε στον 30χρονο μια πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί.

«Αυτή είναι μια ιστορική και συναρπαστική μέρα για τον σύλλογό μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Toronto FC Μπιλ Μάνινγκ στην επίσημη ιστοσελίδα. «Ο Λορέντζο είναι ένας επιθετικός παίκτης παγκόσμιας κλάσης στην ακμή της καριέρας του. Ήταν πρωταθλητής Ευρώπης με την Ιταλία και έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες σκηνές κατά τη διάρκεια της συλλογικής του καριέρας με τη Νάπολι. «Ο Lorenzo έχει το ταλέντο να αλλάζει παιχνίδια. Παίζει το παιχνίδι με χαρά και πάθος και οι οπαδοί και οι οπαδοί μας θα λατρέψουν να τον παρακολουθούν ως μέλος της ομάδας μας».

Πρόκειται για μια προσυμβατική συμφωνία για τετραετή συμφωνία που ισχύει από την 1η Ιουλίου 2022. “Όλοι ανυπομονούμε να έχουμε τον Λορέντσο μαζί μας αυτό το καλοκαίρι”, δήλωσε ο επικεφαλής προπονητής και αθλητικός διευθυντής της Toronto FC Μπομπ Μπράντλεϊ. «Η ικανότητά του να δημιουργεί ευκαιρίες για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του είναι ιδιαίτερη. Έχοντας τον παρακολουθήσει για πολλά χρόνια, ξέρω επίσης ότι είναι επίσης ένας παίκτης που εργάζεται για την ομάδα. «Ο Λορέντσο είναι το είδος του παίκτη που έρχεσαι να παρακολουθήσεις, γιατί πάντα υπάρχει μια ευκαιρία, να κάνει κάτι αξέχαστο».

Αναφέρεται ότι ο Ινσίνιε θα κερδίζει 11,5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν μεικτά, συν έως και 4,5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν σε μπόνους που σχετίζονται με την απόδοση.

«Ήθελα να πω ένα γεια σε όλους τους οπαδούς του Τορόντο, είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα περιπέτεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο και θα τα πούμε τον Ιούλιο. Ολοι για έναν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.