Real Salt Lake για Ντάτκοβιτς: “Ο Τόνι είναι μια εξαιρετική προσθήκη”

Η ομάδα των Η.Π.Α. ανακοίνωσε τον Τόνι Ντάτκοβιτς με διετές συμβόλαιο-Οι δηλώσεις του προπονητή αλλά και του γενικού διευθυντή της ομάδας για τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό

Διετές συμβόλαιο υπέγραψε με τη Real Salt Lake ο Τόνι Ντάτκοβιτς. Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ομάδα των Η.Π.Α. στη σχετική δημοσίευση που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της. 

Ο Άρης έχει ανακοινώσει και αυτός τη μετεγγραφή του Κροάτη κεντρικού αμυντικού που μετά τον δανεισμό του στην Καρταχένα, θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS, το Πρωτάθλημα των Η.Π.Α.

Στην ανακοίνωση της Real Salt Lake υπάρχουν -μεταξύ άλλων- και δηλώσεις του Φρέντι Χουάρεζ, προπονητή της ομάδας όπως και τον Ελιοτ Φολ, του γενικού διευθυντή. 

Ο Φρέντι Χουάρεζ, ο προπονητής της ομάδας, μεταξύ άλλων, είπε: “Θέλουμε να καλωσορίσουμε τον Τόνι στην ομάδα και να τον εντάξουμε σε ένα καλό γκρουπ κεντρικών αμυντικών. Σκεφτόμαστε ότι θα συνεχίσει να μας βοηθάει να μεγαλώνουμε, να πάμε την ομάδα πιο μπροστά και να ταιριάξει στο προφίλ του ρόστερ μας ως ένας θετικός και ταπεινός παίκτης”. 

Ο 43χρονος Αμερικανός τεχνικός πρόσθεσε: “Έρχεται με καλές συστάσεις και είναι ένας ταλαντούχος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός που μπορεί να αυξήσει την ποιότητα της άμυνας. Κάθε φορά που μπορούμε να προσθέσουμε παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν να μεγαλώνουμε στον τρόπο παιχνιδιού μας και να αυξάνουν τον ανταγωνισμό στην ομάδα, είναι ένα καλό στοιχείο”. 

Ο Ελιοτ Φολ, ο γενικός διευθυντής της ομάδας αναφερόμενος στην απόκτηση του Ντάτκοβιτς είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Ο Τόνι είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην αμυντική μας γραμμή. Θα φέρει εμπειρία και αθλητική ικανότητα στο ρόστερ. Ανυπομονούμε να τον έχουμε στο γήπεδο στο Salt Lake και να εγκλιμαστεί με την ομάδα”.

Το επόμενο παιχνίδι της Real Salt Lake είναι στις 18/6 με αντίπαλο τη Vancouver Whitecaps στο “Rio Tinto Stadium”, την έδρα της Real Salt Lake.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.