Σινσινάτι – Ίντερ Μαϊάμι 2-3: “Μίλησε” στο τέλος ο Ιγκουαΐν (hls)

Ένα γκολ του Αργεντινού χρειάστηκε λίγα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης για να φύγει τελικά με την νίκη από το Οχάιο η ομάδα του Φιλ Νέβιλ.

Το Σινσινάτι υποδέχτηκε στο Οχάιο την Ίντερ Μαϊάμι σε έναν αγώνα που είχε εξαιρετικό φινάλε και κατέληξε τελικά σε νίκη των φιλοξενούμενων με σκορ 3-2.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Φιλ Νέβιλ ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάστηκε με μεγαλύτερη ενέργεια και είχε και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες κυρίως με τον Γκονζάλο Ιγκουαίν. Το πρώτο γκολ ήρθε νωρίς μόλις στο 7ο λεπτό με τον Σέι να εκμεταλλεύεται την ωραία πάσα του Γκρεγκόρε και να σκοράρει, ενώ περίπου μισή ώρα αργότερα ο Ιγκουαϊν με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-2 και έδωσε ένα ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου.

Η εικόνα του ματς στα επόμενα 45 λεπτά άλλαξε, η ενέργεια πλέον είχε περάσει στην πλευρά των γηπεδούχων με το πρώτο τους τέρμα να έρχεται στο 59ο λεπτό με όμορφο τελείωμα από τον Μπαρεάλ, γκολ το οποίο έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Ο αγώνας είχε μπει στην τελική του ευθεία και όλα έδειχναν ότι δεν θα άλλαζε κάτι, ένα κόρνερ του Ακόστα και μια κεφαλιά του Χάγκλαντ όμως άλλαξαν τα δεδομένα και έφεραν το παιχνίδι σε ισορροπία στο 82ο λεπτό. Εκεί μίλησε η κλάση του Ιγκουαίν, ο Μόργκαν του γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή ο Αργεντινός με μια επαφή την έστειλε στα δίχτυα στο 85ο λεπτό χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του.

Το Μαϊάμι με αυτή τη νίκη έφτασε πλέον στους 8 βαθμούς με το Σινσινάτι να έχεις μόλις 1 πόντο μετά από 4 αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.