«O Γκειγ υπέγραψε τρία προσύμφωνα»

Σύμφωνα με γαλλικό μέσο, ο ποδοσφαιριστής της Χάβρης τον οποίο η Γουότφορντ θεωρεί «κλεισμένη» μεταγραφή, είχε υπογράψει προσύμφωνα με μια ιταλική και με μια ισπανική ομάδα.

Το γαλλικό μέσο «RMC» προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση του Πάπε Γκειγ, ο οποίος έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Γουότφορντ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κεντρικός μέσος –μένει ελεύθερος από τη Χάβρη στις 30 Ιουνίου- πριν από την 1η Ιανουαρίου 2020 είχε υπογράψει προσύμφωνο τόσο με μια ιταλική όσο και με μια ισπανική ομάδα. 

Ωστόσο αυτά θεωρούνται άκυρα, από τη στιγμή που για να μπορέσει κάποιος παίκτης να διαπραγματευτεί με κάποια άλλη ομάδα, θα πρέπει να μπει στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του. Και μετά ήρθε η συμφωνία με τη Γουότφορντ, η οποία έχει ανακοινώσει τη μεταγραφή και έχει καταθέσει το συμβόλαιο στην Αγγλική Ομοσπονδία και την Premier League.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του ποδοσφαιριστή –άλλαξε μάνατζερ στο μεσοδιάστημα- οι όροι του συμβολαίου δεν έγιναν αντιληπτοί από τον Γκειγ. Ειδικά μια ρήτρα στην οποία αναγράφεται πως ο παίκτης έχει την υποχρέωση, εφόσον το επιθυμεί η ομάδα, να δοθεί δανεικός. Η Γουότφορντ θεωρεί πως δεν έχει κάνει κάτι παράνομο και προσπαθεί εδώ και ημέρες να βρει λύση με τον παίκτη και τη Χάβρη. 

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή, η οποία προφανώς επιθυμεί είτε να αλλάξει τους όρους του συμβολαίου είτε να το ακυρώσει, στηρίζει την υπερασπιστική γραμμή της στο άρθρο 18-3 των μεταγραφών, που ορίζει πως μια ομάδα που ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο, πρέπει να ενημερώσει γραπτώς τον τωρινό σύλλογό του προτού αρχίσει διαπραγματεύσεις με εκείνον. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.