Κάιπερς: “Μένουμε ψύχραιμοι, η υγεία όλων πάνω απ’ όλα!”

Ο Ούγκο Κάιπερς μίλησε στο novasports.gr για την Κορσική, μια περιοχή που έχει πληγεί περισσότερο από άλλες στη Γαλλία!

Η Γαλλία βρίσκεται στην έβδομη θέση παγκοσμίως μεταξύ των κρουσμάτων κορωνοϊού με 5.423 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις και 127 θανάτους! Το νησί της Κορσικής είναι μια από τις περιοχές για την οποία ο υπουργός Υγείας της Γαλλίας Ολιβιέ Βεράν ανακοίνωσε επιπλέον περιορισμούς, καθώς τα κρούσματα έφτασαν ραγδαία τα 115 μέσα σε λίγες ημέρες. Στο νησί και την Αζαξιό αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ο Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος μίλησε στο novasports.gr για την κατάσταση: “Τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά στο νησί και η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Αυτό δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο βέβαια”. 

Η ομοσπονδία της Γαλλίας πήρε πριν από λίγες ημέρες την απόφαση να διακόψει τη δραστηριότητα σε Ligue 1 και 2. Μάλιστα η αποστολή της Αζαξιό βρισκόταν στο αεροδρόμιο “Ναπολέων Βοναπάρτης”, έτοιμη να ταξιδέψει για το ματς με τη Νανσί, όταν της ανακοινώθηκε η απόφαση της ομοσπονδίας.

“Συνεχίζουμε τις προπονήσεις τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη. Δεν υπάρχει πανικός στην ομάδα, αλλά ακόμα δεν έχουμε ενημερωθεί για τι θα γίνει με τις προπονήσεις και αν θα συνεχιστούν”.

Ο Κάιπερς έχει βρει τον ευατό του το τελευταίο διάστημα με συνεχή παρουσία στο σκοράρισμα, αλλά και τις ασίστ. Μάλιστα ήταν υποψήφιος για παίκτης του μήνα Φεβρουαρίου για την Αζαξιό. Ο ίδιος πάντως δεν έχει το μυαλό του πλέον στο αγωνιστικό κομμάτι.

“Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, εμείς προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που μας δίνουν οι ειδικοί. Αυτό πρέπει να κάνουν όλοι, για να ξεπεράσουμε πιο γρήγορα και με ασφάλεια, αυτή τη δυσκολία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.