Πετάει φωτιές ο Κάιπερς

Όλοι μιλούσαν για ένα σπουδαίο ταλέντο και ο Ούγκο Κάιπερς έχει ήδη αρχίσει να δείχνει τα όσα είναι ικανός να κάνει αγωνιζόμενος ως δανεικός στην Αζαξιό.

Περίμενε σχεδόν 1,5 χρόνο για να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Όταν επιτέλους τα φόρεσε έδειξε μερικές από τις πτυχές του ταλέντουτου, όμως το μικρό της ηλικίας του καθώς και το πλούσιο ρόστερ της ομάδας του Μαρτίνς τον έστειλε δανεικό στην Αζαξιό. Στην Β’ Γαλλίας, ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού Ούγκο Κάιπερς δείχνει πως θα επιστρέψει γρήγορα στο λιμάνι και με τις καλύτερες προοπτικές. 
Πριν από μια εβδομάδα, αγωνίστηκε ως αλλαγή για 32 λεπτά στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Λεμάν και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στη νίκη της ομάδας του με 4-2. Την Παρασκευή το βράδυ στο ματς της Αζαξιό με αντίπαλο την Βαλενσιέν ο 22χρονος φορ σκόραρε άλλα δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του με 2-0 από το 69ο λεπτό που μπήκε και μετά. 
Όπως και να έχει ο Κάιπερς με 4 γκολ σε 3 συμμετοχές, έχει ήδη αρχίσει να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στη Β κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.