Κόλλησαν στο μηδέν Λανς και Χάβρη (video)

Για δεύτερο διαδοχικό ματς η Λανς δεν κατάφερε να σκοράρει, μένοντας στο 0-0 με τη Χάβρη εντός έδρας στο ματς της 30ης αγωνιστικής στη Ligue 2.

Η λευκή ισοπαλία στο “Μπολέρ – Ντελελίς” περισσότερο εξυπηρέτησε τη Λανς η οποία έπιασε στην 5η θέση που δίνει συμμετοχή στα play-offs της ανόδου, την Τρουά. 
Από την πλευρά της η Χάβρη έμεινε 6 βαθμούς μακριά από αυτό το στόχο, ψαλιδίζοντας τις ελπίδες της να φτάσει στην επίτευξη του. 

Οι φιλοξενούμνεοι κυκλοφόρησαν καλύτερα τη μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση. Μάλιστα κινδύνεψαν σοβαρά στο 35ο λεπτό με την εκτέλεση φάουλ του Γκομίς να καταλήγει στο δοκάρι μετά την επέμβαση του Τουράμ. 

Η Λανς ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει ακόμη και όταν η Χάβρη έμεινε με δέκα στο τελευταίο εικοσάλεπτο λόγω της αποβολής του Γιουγκά. 
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο σουτ του Φοντέν στο 64ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την τεράστια ευκαιρία στο 84ο. Ο Κέι είδε αρχικά τον Τουράμ να επεμβαίνει στο κοντινό του πλασέ, ο Μπέσε σταμάτησε το πλασέ του Μπενσαρκί που ακολούθησε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και ο Σουγιάρ που ολοκλήρωσε τη φάση σούταρε πάνω από την εστία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.