Στην Ντινάμο Κιέβου ο Τρεμουλινάς

Η Ντιναμό Κιέβου με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Μπενουά Τρεμουλινάς από την Μπορντό.

Η Ντιναμό Κιέβου με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Μπενουά Τρεμουλινάς από την Μπορντό.

Ο 27χρονος αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Αυτή είναι η τέταρτη μεγάλη μεταγραφή για την ουκρανική ομάδα, η οποία ενισχύεται σημαντικά σε όλες τις γραμμές θέλοντας να αλλάξει για μια ακόμη φορά σελίδα στην ιστορία της και να μπει εκ νέου στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Πριν από τον Τρεμουλινάς, συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψαν ο 25χρονος Ολλανδός επιθετικός Ζερεμέν Λενς (πρώην της Αϊντχόφεν με 34 γκολ σε 96 συμμετοχές), ο 27χρονος Τονγκολέζος επιθετικός Ντιμερσί Μποκανί (πρώην της Αντερλεχτ με 34 γκολ σε 53 συμμετοχές) και ο 23χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός Γιουνές Μπελχαντά (πρώην της Μονπελιέ με 23 γκολ σε 117 συμμετοχές).

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο τον Τρεμουλινάς, ο Γάλλος διεθνής αμυντικός πραγματοποίησε 165 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπορντό σημειώνοντας 5 τέρματα και θεωρείται ένας από τους καλύτερους αριστερούς αμυντικούς στην Ευρώπη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.