Κορέα: “Φεύγω…”

Ο Πάμπλο Κορέα ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Νανσί, ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα.

Ο Πάμπλο Κορέα ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Νανσί, ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα. Ο Ουρουγουανός προπονητής, ο οποίος “υπηρέτησε” τη Νανσί και ως ποδοσφαιριστής (σ. σ. την περίοδο 1995-2000 όταν σε 119 συμμετοχές πέτυχε 29 γκολ), παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, δήλωσε πως δεν θα το εξαντλήσει αφού δεν πιστεύει ότι μπορεί να οδηγήσει ψηλότερα την αγαπημένη του ομάδα.

“Ο καιρός πέρασε για μένα. Όταν υπογράφεις ένα πολυετές συμβόλαιο ξέρεις ότι η θέση είναι εγγυημένη και γι’ αυτό θα ήταν εύκολο για μένα να μείνω με αυτό το συμβόλαιο. Πάντα προσπαθούσα να βρω τρόπους για να φτάσουμε την ομάδα πιο ψηλά, όμως άρχισα να νιώθω μερικά κενά κατά καιρούς. Δεν μπορώ να παραμείνω στη θέση μου και να λέω ότι “όλα θα πάνε καλά”, εάν δεν έχω τον τρόπο να φτάσω την ομάδα πιο ψηλά”, τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

“Έχω πάρει αυτή την απόφαση εδώ και αρκετό καιρό, ενώ είχα συζητήσει και με τον πρόεδρο Ρουσελό, από τον Μάρτιο. Προσπάθησα να παραμείνω στο πόστο μου όσο πιο πολύ μπορούσα, για να μην χαλάσω την ηρεμία που επικρατούσε στην ομάδα. Από τις 30 Ιουνίου θα ψάξω για ομάδα. Δεν ξέρω αν θα είναι η ιδανική, που κατά τη γνώμη μου είναι Ρεάλ Μαδρίτης”!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.