Λονδρέζικες «σειρήνες» για τον Εμβιλά

Στη μετεγγραφική λίστα της Άρσεναλ βρίσκεται ο Γιάν Εμβιλά της Ρεν, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

Στη μετεγγραφική λίστα της Άρσεναλ βρίσκεται ο Γιάν Εμβιλά της Ρεν, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Star» ο Αρσέν Βενγκέρ έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Γάλλου μέσου, τον οποίο προορίζει για αντικαταστάτη του Άλεξ Σονγκ, στη μεσαία γραμμή των «κανονιέρηδες».

Οι Άγγλοι τονίζουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει θετικά το θέμα, με τη Ρεν να έχει ήδη κάνει την κίνησή της για την αντικατάσταση του παίκτη, καθώς απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Άστον Βίλα, τον Ζαν Μακούν. Ο γενικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Πιέρ Ντρεοσί τόνισε πως περιμένει επίσημη πρόταση από την αγγλική ομάδα, για την παραχώρηση του παίκτη. Ενδιαφέρον για τον παίκτη είχε εκδηλώσει και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με τον Εμβιλά να απορρίπτει την πρόταση των Ρώσων.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Μέχρι στιγμής έχουν τρεις προτάσεις. Υπάρχει η πιθανότητα να παραμείνει ο Γιάν στη Ρεν και τη νέα σεζόν. Όμως η αποχώρηση του Άλεξ Σονγκ από την Άρσεναλ, ίσως τους ωθήσει να καταθέσουν πρόταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!