Βεράτι: Μόνο Παρί…

Οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Μάρκο Βεράτι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν αναγκάσει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του. Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται να έχουν στο στόχαστρό τους τον 25χρονο Ιταλό μέσο.

Οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Μάρκο Βεράτι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν αναγκάσει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του.
Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται να έχουν στο στόχαστρό τους τον 25χρονο Ιταλό μέσο, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρί έως το 2020. Ο ίδιος ωστόσο, με δηλώσεις του φρόντισε να βάλει ένα τέλος στις φήμες που ακούγονται: 

«Η Παρί έχει ένα σημαντικό πρότζεκτ και πιστεύω ότι θα μείνω στην Παρί την επόμενη σεζόν. Θέλω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας που έχει στόχο την κορυφή της Ευρώπης. Εχω μιλήσει με τη διοίκηση και η απόφαση είναι οριστική. Θα μείνω και τη νέα σεζόν στο Παρίσι. Εχω ακούσει τι λένε για την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν είναι αλήθεια. Εχω αποφασίσει να μείνω και να βοηθήσω την Παρί να υλοποιήσει τους στόχους της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.