Βρετόνος ο Γιόχανσον

Από την Σουηδία, στην Ελλάδα και από την χώρα μας στην Γαλλία. Ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι και επισήμως ποδοσφαιριστής της Ρεν και θα συνεργαστεί με τον Σαμπρί Λαμουσί ο οποίος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Σκανδιναβό.

Ποδοσφαιριστής της Ρεν είναι και με την βούλα ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο πρώην παίκτης της Α.Ε.Κ αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στο Γαλλικό πρωτάθλημα. ο 28χρονος μέσος έχει αφήσει πίσω τον σοβαρό τραυματισμό και ετοιμάζεται για το νέο βήμα στην καριέρα του.
Ο Γιόχανσον ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην πατρίδα του και φόρεσε την φανέλα της Γκέτεμποργκ από το 2007 μέχρι 2014, ακολούθησε η περιπέτεια της Superleague με την ΑΕΚ και από την νέα σεζόν γίνεται κάτοικος Βρετάνης μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την μετεγγραφή του.

‘Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της Ρεν. Με το που πάτησα το πόδι μου στην πόλη είδα πως πρόκειται για ένα πολύ οργανωμένο σύλλογο με εξαιρετικές εγκαταστασεις και σπουδαίο γήπεδο. Ήδη μου έχουν μιλήσει για την ατμοσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι στα εντός έδρας ματς. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο σχέδιο, όπως τουλάχιστον που παρουσιάστηκε από τους ιθύνοντες της ομάδας.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.