Ανεβαίνει η Λιόν

Στην τέταρτη θέση της Λιγκ 1 ανέβηκε η Λιόν, που επικράτησε με 3-2 της Τουλούζ στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο Κονέ έδωσε το προβάδισμα στην Ολιμπίκ στο 39' με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κάλστρομ για να ακολουθήσει ένα πλούσιο σε θέαμα δεύτερο ημίχρονο.

Στην τέταρτη θέση της Λιγκ 1 ανέβηκε η Λιόν, που επικράτησε με 3-2 της Τουλούζ στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο Κονέ έδωσε το προβάδισμα στην Ολιμπίκ στο 39′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κάλστρομ για να ακολουθήσει ένα πλούσιο σε θέαμα δεύτερο ημίχρονο.

Ο Έντερσον με ένα πανέμορφο μακρινό γκολ στο 52′ διπλασίασε τα τέρματα των “λιονέ”, ενώ ο Λισάντρο Λόπες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 67′. Η Τουλούζ μείωσε άμεσα με ένα φανταστικό γκολ του Μπουλούτ στο 69′ και στο 75′ με πέναλτι του Σισοκό μπήκε και πάλι στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο απ’ το να μειώσει στο τελικό 3-2.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.