Παστόρε: «Μακάρι να έρθει ο Μπέκαμ»

Να γίνει συμπαίκτης με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει ο Χαβιέρ Παστόρε.

Να γίνει συμπαίκτης με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει ο Χαβιέρ Παστόρε. Τα δημοσιεύματα σχετικά με τη μετεγγραφή του άσου των Λος Άντζελες Γκάλαξι στη Γαλλία δεν έχουν τελειωμό και όλα για την ώρα παραμένουν «ανοιχτά».

Η συνεργασία του Μπέκαμ με την ομάδα των ΗΠΑ, πλησιάζει στο τέλος της και το επόμενο βήμα στην καριέρα του απασχολεί πολλά ειδησεογραφικά μέσα. Από την άλλη, ο γαλλικός σύλλογος δείχνει διατεθειμένος να βάλει στη «μηχανή» του τον έμπειρο άσο, ενώ το οικονομικό κομμάτι δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς η Παρί βρίσκεται στα χέρια επενδυτών του Κατάρ.

Όλο αυτό το θέμα φαίνεται πως έχει χαροποιήσει τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας και συγκεκριμένα τον Αργεντίνο άσο που θέλει όσο τίποτα άλλο να αγωνιστεί στο μέλλον μαζί με τον Μπέκαμ.

«Η εμπειρία του είναι τεράστια επειδή έχει κερδίσει πολλούς τίτλους σε οποιαδήποτε ομάδα και αν αγωνιζόταν. Για έμας τους νέους ποδοσφαιριστές, αυτός θα μπορούσε να προσφέρει πολλά. Στην ομάδα μας κανένας δε βρίσκεται στο δικό του επίπεδο και κανείς δεν έχει τη δική του εμπειρία», σχολίασε ο πρώην παίκτης της Παλέρμο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για την Παρί: «Σήμερα πολλοί παίκτες θέλουν να έρθουν στο Παρίσι. Η πόλη είναι σπουδαία και ο σύλλογος τεράστιος. Αν σημαντικοί ποδοσφαιριστές έρθουν στην ομάδα στο κοντινό μέλλον, τότε η Παρί Σεν Ζερμέν θα γίνει ομάδα παγκοσμίου κλάσης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.