Πρώτη νίκη για τη Ναντ! (video)

Η πρώτη ημέρα του φθινοπώρου έφερε και την πρώτη επιτυχία στη Ligue 1 για τα «Καναρίνια» που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην Αλσατία, ωστόσο επικράτησαν με 3-2 της Στρασμπούρ.

Οι αριθμοί ήταν στο πλευρό της Ναντ, η οποία πήγε στην έδρα της Στρασμπούρ, έχοντας 6 νίκες και μία ισοπαλία στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν υπήρχαν φάσεις, αλλά μόνο γκολ! Στο 21’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αζόρκ, μετά τη σέντρα του Τομασόν, αλλά το σύνολο του Μιγκέλ Καρντόσο κατάφερε να ανατρέξει την κατάσταση προτού ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο: κατ’ αρχάς ισοφαρίζοντας στο 34’ με αυτογκόλ του Μίτροβιτς, που παρενέβη στο σουτ του Ρονζιέ και κάνοντας το 1-2 στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους με τον Λούκας Εβανζελίστα, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι του Ντιέγκο Κάρλος στον Ντα Κόστα λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εμιλιάνο Σάλα ήταν πρωταγωνιστής, χάνοντας καλή ευκαιρία στο 48’ αλλά στο 59’ δεν είχε όρεξη και για άλλα δώρα, αφού μετά τη σέντρα του Λίμα με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Σελς για το 1-3. 

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και τέταρτο γκολ, φάνηκαν επιπόλαιοι, είδαν τον Ντα Κόστα στο 81’ να μειώνει σε 2-3 μετά το λάθος του Τουρέ, αλλά έφυγαν από την Αλσατία με το πρώτο τρίποντο στη σεζόν. Πλέον, αμφότερες οι ομάδες έχουν από 4 βαθμούς.

Γκολ: 1-0 Αζόρκ (21′), 1-1 Μίτροβιτς (34′ αυτογκόλ), 1-2 Λούκας Εβανζελίστα (45+2′), 1-3 Σάλα (59′), 2-3 Ντα Κόστα (81′)

Stade de la Maineau, Στρασβούργο, Γαλλία

Διαιτητής: Ολιβιέ Τουάλ
Κίτρινες κάρτες:  Μαρτέν (57′) – Λίμα (43′) 
Κόκκινες κάρτες:    

Στρασμπούρ (4-4-2): Σελς –  Λαλά, Μαρτινέζ, Μίτροβιτς (αρχ.), Καρόλ – Σισοκό, Τομασόν (69′ Κονέ), Λιενάρ (60′ Μοτιμπά) , Μαρτέν –  Ντα Κόστα, Αζόρκ (80′ Κορνιέ)

Ναντ (4-3-3): Ταταρουσάνου –  Κουατένγκ, Μιάζγκα, Ντιέγκο Κάρλος, Λίμα –  Κριν, Ρονζιέ (αρχ.), Μουτουσαμί (76′ Τουρέ) –  Γουάρις (87′ Λιμπομπέ), Εβανζελίστα (73′ Μποσκίλια), Σάλα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.