«Εφτάψυχη» η Μαρσέιγ κόντρα στο Στρασβούργο (video)

Η Μαρσέιγ χρειάστηκε να κάνει ανατροπή και να πετύχει γκολ στις καθυστερήσεις αγωνιζόμενη με δέκα παίκτες για να επικρατήσει του Στρασβούργου με 3-2 στην 7η αγωνιστική του Σαμπιονά.

Μετά από δύο ήττες από Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Γιουρόπα Λιγκ και τη Λιόν την προηγούμενη αγωνιστική, η Μαρσέιγ αναζητούσε την επιστροφή στις νίκες κόντρα στο Στρασβούργο. Οι Αλσατοί μετά τη νίκη επί της Αμιάν, ταξίδεψε στη Μασαλία χωρίς άγχος.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στην πρώτη τους παρουσία στην αντίπαλη περιοχή και την πρώτη τους τελική προσπάθεια. Μετά από λανθασμένη συνεργασία των Λοπές, Τοβέν οι Αλσατοί εκδήλωσαν έξοχα αντεπίθεση με τον Λαλά να την ολοκληρώνει με επιτυχία και να πλημμυρίζει με αγωνία το «Οράνζ Βελοντρόμ». 

Η αντίδραση της Μαρσέιγ όμως ήταν άμεση και διπλή. Αρχικά ισοφάρισε στο 41ο με πέναλτι του Παγέτ και τρία λεπτά αργότερα ο Μοργκάν Σανσόν με έξοχο πλασέ εκτός περιοχής έστειλε στα αποδυτήρια προηγούμενη την ομάδα του.

Η κόκκινη κάρτα του Αμαβί στο 52ο λεπτό έκανε δύσκολη την υπεράσπιση του προβαδίσματος για τους «Φωκαείς». Ο Λορέ έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, περνώντας στο γήπεδο τρεις επιθετικούς και στο 89ο ευδοκίμησε η πίεση που άσκησε, με το Νούνο ντα Κόστα να ισοφαρίζει.
 
Κι όμως, παρότι με δέκα ποδοσφαιριστές, η Μαρσέιγ βρήκε τρόπο να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Σάκαϊ γύρισε τη μπάλα στην περιοχή και ο Ζερμέν χωρίς χώρο κι εν μέσω τριών αντιπάλων με εναέριο πλασέ έγραψε το 3-2 υπογράφοντας μια μεγάλη επιστροφή για την ομάδα του Γκαρσιά.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.