Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ ήθελε να παίξει ο Λεβαντόφσκι

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τόνισε πως δε χαίρεται με τους τραυματισμούς άλλων ποδοσφαιριστών και πως ήθελε να αντιμετωπίσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τόνισε πως δε χαίρεται με τους τραυματισμούς άλλων ποδοσφαιριστών και πως ήθελε να αντιμετωπίσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου τραυματίστηκε και θα χάσει το πρώτο ματς της γερμανικής ομάδας με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League. Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή των Βαυαρών.

Χαρακτηριστικά, ο Εμπαπέ τόνισε: “Ο Λεβαντόφσκι είναι ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής και η απουσία του σίγουρα είναι ένα καλό νέο για εμάς. Από την άλλη δεν θέλω να χαίρομαι με τον τραυματισμών άλλων ποδοσφαιριστών”.

Και συμπλήρωσε: “Δεν είναι ωραίο αυτό. Θα προτιμούσα να αγωνιζόταν. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός και μου αρέσει να αντιμετωπίζω ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας. Αλλά είτε είναι είτε δεν είναι στον αγωνιστικό χώρο, δεν αλλάζει πολλά πράγματα. Η Μπάγερν Μονάχου παραμένει μια απίθανη ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.