Παρί Σεν Ζερμέν-Ναντ 1-2: Τα “Καναρίνια” δεν ήταν “Μπάρτσα” (hls)

Η Ναντ επικράτησε στο Παρκ Ντε Πρενς της Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1 και ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο σημειώνοντας την έκπληξη της χρονιάς!

Λίγες μέρες μετά την πρόκρισή της επί της Μπαρτσελόνα η Παρί Σεν Ζερμέν υπέστη το “κάζο” της χρονιάς γνωρίζοντας την ήττα από την Ναντ του Κομπουαρέ με σκορ 2-1 και παρα το γεγονός ότι στο ημίχρονο προηγήθηκε 1-0 χάρη σε γκολ του Ντράξλερ.

Η Παρί έδειχνε να ελέγχει πλήρως το ματς και όποτε ήθελε ανέβαζε ταχύτητα. Ωστόσο η Ναντ πιστή στο 5-3-2 του προπονητή της, κατάφερε να μείνει συναισθηματικά στο ματς και να βρει “χαλαρή” την υπερφίαλη πρωτευουσιάνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Έτσι, αφού πρώτο ισοφάρισε με τον Κολό στο 59′ που είπε “ευχαριστώ” στο “δώρο” του Εμπαπέ, ο οποίος γύρισε τελείως απονενοημένα τη μπάλα προς τα πίσω, και έκανε το 1-1. “Υπνωτισμένη” ως ήταν η Παρί, είδε τη Ναντ σε επίθεση που ξεκίνησε από τον Λαφόν, τον τερματοφύλακά της, να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Κολό να γυρίσει στον Σιμόν κι αυτός να κάνει το 2-1 στο 71′.

Παρά το ότι υπήρχε χρόνος, η ομάδα του Ποτσετίνο δε μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς και έχασε την ευκαιρία να φτάσει στην κορυφή την Λιλ, την ώρα που η Ναντ πήρε βαθιά βαθλολογική ανάσα στην ουρά της βαθμολογίας με την 5η της νίκη στο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.