Σεντ Ετιέν-Ρενς 1-1: Δε “Χ”άνει η Σεντ Ετιέν (hls)

Η Σεντ Ετιέν ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό για να επεκτείνει εντός έδρας αήττητο που τρέχει εις βάρος της Ρενς για είκοσι δύο παιχνίδια από το 1960 και μετά

Χωρίς αξιόλογες στιγμές κύλησε το πρώτο ημίχρονο στο “Ζοφρουά Γκισάρ” ανάμεσα στην Σεντ Ετιέν και τη Ρενς, στο ματς της 26ης αγωνιστικής στη Ligue 1. Ήταν οι γηπεδούχοι εκείνοι που έβγαλαν μεγαλύτερη επιθετικότητα, έχοντας όμως πρόβλημα στην εξεύρεση καθοριστικής πάσας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Οι φιλοξενούμενοι πάντως στην μοναδική καλή στιγμή τους, έβγαλαν αντεπίθεση που ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό ψαλίδι ο Εμπουκού. 

Αυτή ήταν και η μοναδική τελική προσπάθεια για την ομάδα του Νταβίντ Γκιόν στο πρώτο ημίχρονο, η οποία στην πρώτη της τελική στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Ελ Μπιλάλ Τουρέ στο 71ο λεπτό. Η Σεντ Ετιέν ενοχλούσε τον Ραϊκοβιτς, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί κλασική ευκαιρία. 

Μάλιστα η Ρενς θα μπορούσε να “κλειδώσει” τη νίκη στο 73ο, όμως ο Ντιά πλάσαρε άστοχα από εξαιρετικά ευνοϊκή θέση. 

Η ομάδα του Κλοντ Πιέλ συνέχισε να δυσκολεύεται στο κομμάτι της δημιουργίας, κατάφερε όμως να αξιοποιήσει στο 89ο λεπτό μια στιγμή καθυστερημένης αντίδρασης της αντίπαλης άμυνας για να ισοφαρίσει με το Σαρλς Αμπί, έω στο επόμενο λεπτό απώλεσε τρομερή ευκαιρία με τον Ντενί Μπουανγκά για να φτάσει στη νίκη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.