Ναντ – Μονακό 1-2: Πριγκηπικό τρένο (hls)

Η φορμαρισμένη Μονακό πέρασε από το Μποζουάρ πετυχαίνοντας την 5η διαδοχική της νίκη. Η Ναντ έπαιξε 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παλουά.

Η φορμαρισμένη Μονακό πέρασε εύκολα από το Μποζουάρ πετυχαίνοντας την 5η διαδοχική της νίκη. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς στην 4η θέση της βαθμολογίας μείωσε τη διαφορά της από Παρί Σεν Ζερμεν, Λιόν και Λιλ.

Η Μονακό χτύπησε στο κατάλληλο σημείο καθώς στο 45ο λεπτό ο Μαριπάν μετά το γέμισμα του Σιντιμπέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Νίκο Κόβατς σημειώνοντας το 4ο φετινό του γκολ στο Σαπιονά (0-1).. Νωρίτερα στη καλύτερη της φάση στο ημίχρονο, πριν από το γκολ, είχε δοκάρι με τη βολίδα του Ντιόπ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μονακό έπιασε από το λαιμό τη Ναντ, δημιούργησε ευκαιρίες και με τη συμπλήρωση μιας ώρας ανέβασε το δείκτη του σκορ (0-2) με τον πρώτο της σκόρερ Κέβιν Φόλαντ (11 γκολ). Στο 70ο λεπτό άγγιξε το 0-3 με το δοκάρι του Τσουαμενί, στο 73ο λεπτό ο Παλουά αντίκρισε κόκκινη κάρτα και άφησε τη Ναντ με παίκτη λιγότερο, όμως παρόλα αυτά, ο Βέλγος Εμόντ ήρθε από το πάγκο για να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι μειώνοντας σε 1-2 στο 83ο λεπτό. Το τελικό 1-2 δεν άλλαξε παρά το γεγονός πως οι Μονεγάσκοι αγχώθηκαν στο φινάλε.

Ναντ (Ντομενέκ): Λαφόν, Καστελέτο, Τουρέ ( 34′ Άπια), Παλουά, Κορσιά, Τουρέ (62′ Μπλας), Γκιρότο, Λούζα (62′ Σιριβέγια), Σίμον (87′ Εντιλού), Κοκό (62′ Εμόντ), Κολό Μουανί

Μονακό (Κόβατς): Λεκόμτ, Μπαντιασίλε, Μαριπάν, Σιντιμπέ, Ενρίκε, Τσουαμενί, Φοφανά (75′ Φλορεντίνο), Ντιόπ (90′ Τουρέ), Ντιατά (69′ Γκολόβιν), Φόλαντ (80′ Πελέγκρι), Μπεν Γεντέρ (69′ Γιόβετιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.