Λοριάν-Ντιζόν 3-2: Νίκη σε νεκρό χρόνο

Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι στο «Λε Μουστουάρ», η Λοριάν πήρε σημαντικό τρίποντο σε νεκρό χρόνο, με αντίπαλο τη Ντιζόν, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής.

Η αναμέτρηση  είχε αναβληθεί λόγω πολλών θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στη Λοριάν και παρά το γεγονός ότι είχε να παίξει επίσημο παιχνίδι από τις 9 Ιανουαρίου, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς με αποτέλεσμα τώρα τρεις ομάδες, Νιμ, Λοριάν και Ντιζόν να ισοβαθμούν στην τελευταία θέση και να απέχουν τρεις βαθμούς από τη σωτηρία. Η ομάδα του Κριστόφ Πελισιέ προηγήθηκε με τον Τσαλόμπα με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Μάλιστα ο νεαρός αμυντικός, έγινε μόλις ο 3ος Άγγλος παίκτης που σκοράρει στη Ligue 1, στον 21ο αιώνα, μετά τον Τζο Κόουλ και τον Στέφι Μαβιντίντι.

Μέσα σε τέσσερα λεπτά το συγκρότημα του Νταβίντ Λιναρέ, σκόραρε δύο φορές με τον Μανγκά στο 39΄και τον Μπαλντέ στο 42΄, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν ανατροπή στην ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισαν με τον Νιγηριανό Μόφι στο 58΄και πήραν τη μεγάλη νίκη με αυτογκόλ του γκολκίπερ Ρασιοπί, στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.