Θέλεις παίκτη; Ψάξε στο Σαμπιονά!

Eπειδή οι καιροί είναι χαλεποί και οι μεταγραφές απαιτούν σύνεση, για ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα

Η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος κυλά με πολύ ήσυχο τρόπο σε όλη την Ευρώπη. Οι καιροί είναι χαλεποί και δεν παρέχουν πολυτέλειες για σπατάλες ή αστοχίες. 
Βασικότερη παράμετρος σε κάθε απόφαση αποτελεί η σχέση αξίας/τιμής, το value for money όπως το έχουμε συνηθίσει στην καθημερινότητα… της ελληνικής γλώσσας. 

Τα ραντάρ λοιπόν των συλλόγων γυροφέρνουν ασταμάτητα, προσπαθώντας να εντοπίσουν αξίες που διαγράφουν αύξουσα πορεία.

Η γαλλική Ligue 1 είναι σύμφωνα με το σύνθημα των διοργανωτών της η «λίγκα των ταλέντων» και δικαιολογεί απολύτως το «προσωνύμιο» της.  Μπορείς να βρεις ταλαντούχους νέους αλλά ποδοσφαιριστές σε καλή ηλικία που καλύπτουν τα προαπαιτούμενα της εποχής. 
Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε κάποιες περιπτώσεις (για κάθε βαλάντιο) που ξεχωρίζουν από την αρχή της φετινής σεζόν…

Φαρίντ Μπουλάγια (Μετζ)
 Ο 27χρονος επιτελικός μέχρι φέτος είχε να επιδείξει μόλις 9 εμφανίσεις στη Ligue 1. Τα 3 γκολ και οι 3 ασίστ που έχει μέχρι στιγμής σε 16 εμφανίσεις στην 11αδα των «γκρενά», δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως την επιρροή του στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας του. Γεγονός που τον οδήγησε φέτος στο ντεμπούτο του με την εθνική Αλγερίας.   Βιαστείτε τον βολιδοσκοπεί η Μαρσέιγ… 

Φαμπιάν Σεντόνζ (Μετζ)
Άλλος ένας ποδοσφαιριστής της Μετζ που μαγνητίζει από την αρχή της σεζόν την προσοχή. Ο 25χρονος δεξιός μπακ είναι έξοχος ανασταλτικά καθώς έχει σταματήσει την ανάπτυξη των αντιπάλων του 75 φορές, 22 δηλαδή περισσότερες από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στο Top-5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Παράλληλα έχει έντονη συμμετοχή στην ανάπτυξη της ομάδας του καθώς διακρίνεται από ευχέρεια στο «κουβάλημα» της μπάλας. 

Ρομέν Φεβρ (Μπρεστ)
Η Μπρεστ δαπάνησε μόλις σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι από τη Μονακό, καθώς ο 22χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός είχε μόλις μία εμφάνιση στη Ligue 1 μέχρι την έναρξη της φετινής χρονιάς. 
Μετρά ήδη 4 γκολ και 3 ασίστ, αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στις δύο πλευρές, ντριμπλάρει με απίστευτη ταχύτητα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήδη έδειξε ενδιαφέρον για την αφεντιά του…

Σβεν Μπότμαν (Λιλ)
Η Λιλ έκανε διάνα όταν τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι μετά την έξοχη σεζόν του με τη Χερνεφέιν. Ο 20χρονος Ολλανδός ήδη έχει τροφοδοτήσει το έντονο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, καθώς η Λιλ με αυτόν στο κέντρο της άμυνας μετρά 2 ήττες σε 20 ματς και συναγωνίζεται την ΠΣΖ στην κορυφή της βαθμολογίας. Με καίριες τοποθετήσεις και  μεγάλες μεταβιβάσεις ακριβείας αποτελεί τον στόπερ που όλοι θα ήθελαν στην ομάδα τους. 

Αμίν Γκουιρί (Νις)
Ενδεχομένως το περιβάλλον της Λιόν δεν ήταν γι’ αυτόν, καθώς δεν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της στο Σαμπιονά. Το καλοκαίρι μετακόμισε στη Νις στέλνοντας από το ντεμπούτο του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. 
Μετά από 21 ματς έχει πετύχει 10 γκολ και με αυτή την ικανότητα του -αλά Κριστιάνο Ρονάλντο – να κινείται στη γραμμή και να «κόβει προς τα μέσα» υπόσχεται ακόμη καλύτερα πράγματα στους «Αετούς». 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.